Waar ben je naar opzoek?

Moeder moet kiezen tussen zichzelf en haar baby

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder moet kiezen tussen zichzelf en haar baby

Je hoopt dat je nooit voor de keuze komt te staan: kiezen tussen het leven van jezelf of het leven van je baby. Vreselijk! Deze moeder, Kathy Taylor, werd helaas gedwongen om wel te kiezen. Een onmogelijke keuze!

Huidkanker

Kathy Taylor (33) is moeder van 5 kinderen en haar 6e kind is op komst. Tijdens deze zwangerschap kreeg ze te horen dat de huidkanker, die ze eerder overwon, teruggekomen was. En nu werd haar een onmenselijke keuze gesteld: kiezen tussen een behandeling waardoor ze gered kon worden of kiezen voor haar baby. Het zou namelijk betekenen dat haar baby eerder gehaald moest worden of het niet zo overleven.

Prematuur

16 september is Kathy bevallen van haar prematuur zoon Luke. De baby weegt amper 700 gram maar is gezond voor zover. Hij moet zeker nog tot half december in het ziekenhuis blijven. Met moeder Kathy gaat het helaas wat minder goed. Ze staat op de rand van leven of dood.

Moeder

Leven of dood

Wat een ontzettend moeilijke situatie. Pas bevallen van een zoon die alle energie nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen en verder te groeien, moeder van 5 prachtige kinderen en zelf heel erg ziek zijn en niet wetende of je het gaat overleven. Wat een ontzettend moeilijke periode voor Kathy, de kinderen en haar man, die er misschien wel alleen voor komt te staan.

Ik hoop dat Kathy het gaat redden en nog heel lang van haar kinderen mag genieten en dat hun kinderen nog heel lang een moeder om zich heen mogen hebben.

Bron (beeld): News.com

Moeder

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen