Waar ben je naar opzoek?

Moeder moet kiezen tussen zichzelf en haar baby

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder moet kiezen tussen zichzelf en haar baby

Je hoopt dat je nooit voor de keuze komt te staan: kiezen tussen het leven van jezelf of het leven van je baby. Vreselijk! Deze moeder, Kathy Taylor, werd helaas gedwongen om wel te kiezen. Een onmogelijke keuze!

Huidkanker

Kathy Taylor (33) is moeder van 5 kinderen en haar 6e kind is op komst. Tijdens deze zwangerschap kreeg ze te horen dat de huidkanker, die ze eerder overwon, teruggekomen was. En nu werd haar een onmenselijke keuze gesteld: kiezen tussen een behandeling waardoor ze gered kon worden of kiezen voor haar baby. Het zou namelijk betekenen dat haar baby eerder gehaald moest worden of het niet zo overleven.

Prematuur

16 september is Kathy bevallen van haar prematuur zoon Luke. De baby weegt amper 700 gram maar is gezond voor zover. Hij moet zeker nog tot half december in het ziekenhuis blijven. Met moeder Kathy gaat het helaas wat minder goed. Ze staat op de rand van leven of dood.

Moeder

Leven of dood

Wat een ontzettend moeilijke situatie. Pas bevallen van een zoon die alle energie nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen en verder te groeien, moeder van 5 prachtige kinderen en zelf heel erg ziek zijn en niet wetende of je het gaat overleven. Wat een ontzettend moeilijke periode voor Kathy, de kinderen en haar man, die er misschien wel alleen voor komt te staan.

Ik hoop dat Kathy het gaat redden en nog heel lang van haar kinderen mag genieten en dat hun kinderen nog heel lang een moeder om zich heen mogen hebben.

Bron (beeld): News.com

Moeder

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen