Waar ben je naar opzoek?

Deze moeder maakt de meest fantastische (muur) schilderijen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Deze moeder maakt de meest fantastische (muur) schilderijen

Wauw. Ik was perplex toen ik de website van Jennifer Treece tegenkwam en heb ademloos een tijdje de foto’s bekeken. Wat maakt ze prachtige muurschilderingen en schilderijen. Ik zou haar in willen huren voor de kinderkamers in ons nieuw huis. Want als je dit op je muur hebt dan woon je echt in een sprookje.

Jennifer begon ongeveer 7 jaar geleden met schilderen. Ze houdt van schilderen en dan vooral van de thema’s natuur en sprookjes. En eigenlijk zijn sprookjes haar favoriet: de schoonheid, de muziek, Prinsen en Prinsessen, rozen, rijtuigen, sprankelende glazen muiltjes. Jennifer kan zich helemaal verliezen in sprookjes.

Jennifer wordt heel gelukkig van de nostalgie en de kostbare momenten als ze samen met haar dochter naar Disney Prinsessen films kijkt. Ze gaat ook graag samen met haar gezin naar Disney World. Het verwarmt haar hart met blije gevoelens.

Via: Paintings by Jennifer Treece

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen