Waar ben je naar opzoek?

Moeder laat jongen van 4 drie weken alleen thuis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder laat jongen van 4 drie weken alleen thuis

Een Duitse vrouw is de moeder van een 4-jarig jongetje die ze drie weken alleen thuis liet in een afgesloten huis. Dit verklaarde ze tegenover de rechter in Flensburg. 

Doodslag en verwaarlozing

De officier van justitie heeft haar poging tot doodslag ten laste gelegd wegens verwaarlozing van het kind. Tevens kwam ze de zorgplicht niet na en bracht ze de geestelijke en fysieke ontwikkeling van het jongetje in gevaar. Volgens de advocaat van de vrouw heeft ze veel spijt van haar daad. Het was volgens haar ook niet helemaal de bedoeling…

Té gezellig

Ze liet haar zoon alleen thuis omdat ze naar een feestje ging. Dit is al vreemd maar goed.
Ze zou het niet laat maken maar na het feestje kwam ze in een kroeg terecht waar ze een leuke man leerde kennen. Ze vond hem zo leuk dat ze vervolgens drie weken lang niet thuis kwam en zoonlief ‘vergat’.

Onverantwoordelijk gedrag

Drank en drugs waren in het spel en dit is de voornaamste reden van haar onverantwoordelijke gedrag. Het jongetje was drie weken lang opgesloten en hield zichzelf in leven. Dit deed hij door alles te eten wat hem eetbaar leek. Het jongetje werd niet gevonden omdat ze moeder weer thuis kwam, hij werd gevonden omdat zijn onderwijzer en orthopedagoog alarm hadden geslagen. Wie weet hoe het anders afgelopen was met het jongetje…

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 8 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen