Waar ben je naar opzoek?

Moeder en dochter botoxen er op los

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder en dochter botoxen er op los

Gisteren schreef ik nog een blog aan Yolanthe waarin ik sorry moest zeggen. Love2BeMama zat duidelijk mis met het ‘oordeel’ over haar botox gebruik. Te snel oordelen over het gebruik van botox is in de meeste gevallen niet goed totdat je het echt weet. Maar bij deze moeder en dochter kun je er echt niet omheen! 

>> Lees ook: Sorry Yolanthe

Katie Price fans

De 38-jarige Georgina Clarke en haar 20-jarige dochter Kayla Morris zijn groot fan van Katie Price. Zo groot dat ze er alles aan doen om op haar te lijken. Ze hebben, omgerekend, al 77.000 euro aan plastische chirurgie uitgegeven om het uiterlijk van hun idool aan te nemen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door dochter Kayla omdat zij sinds haar 17e na schooltijd aan de slag mocht gaan als stripper. Hierdoor kwam er genoeg geld binnen om hun droom werkelijkheid te laten worden.

Suikeroom

Op 18-jarige leeftijd werd dochter Kayla opgehaald door een suikeroompje. Haar moeder deed daar niet moeilijk over want tja… je moet wat voor je droom en hobby overhebben. Aan The Daily Mail verteld moeder dat ze het geen enkel probleem vindt dat haar dochter als stripper werkt en een suikeroom heeft want daardoor leven ze op een roze wolk. Ze geeft aan met recht trots op haar te zijn!

Best friends

Moeder en dochter gebruiken botox en het duo geeft al hun geld uit aan plastische chirurgie en zijn nog lang niet klaar. Er staan nog heel wat ingrepen op het programma: een borstvergroting, een neuscorrectie, botox, botox en nog meer botox. Het duo zijn ‘best friends’ en doet er alles aan om een look-a-like Katie Price te worden. Ze krijgen veel commentaar, wat ik niet gek vind, en het doet ze weinig. Hun einde is nog niet in het zicht. Dochterlief zorgt graag goed voor haar moeder en trakteert haar daarom op al deze ingrepen. Dat doe je toch als best friends? Kayla is trouwens niet het enige kind van moeder Clark. Ze is ook nog moeder van Amber (19), Keisha (13) en Romeo (6).


before

Credits beeld: The Daily Mail

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen