Waar ben je naar opzoek?

Model plaatst foto borstvoedingsfoto op Instagram

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Model plaatst foto borstvoedingsfoto op Instagram

Het Russiche model Natalia Vodianova (bekend gezicht van Calvin Klein) is een maand geleden bevallen van zoon Maxim. Om meerdere momenten te vieren (verjaardag van haar man en het feit dat haar zoontje een maand oud is) plaatst ze wel een heel intieme foto op Instagram. Mooi, bijzonder of ligt er nog steeds een taboe op dit soort foto’s?

Borstvoedingsfoto op Social Media

Het gekke is dat al vele borstvoedingsfoto’s verwijderd zijn van Instagram, Twitter en Facebook doordat ze aanstootgevend zouden zijn. Toch staat deze foto nog steeds online. Wat mij betreft mag hij blijven staan want het is een prachtige foto. Een puur moment voor moeder en kind al zou ik er zelf niet voor kiezen om zo’n foto openbaar te plaatsen, toch spoort het andere moeders aan om niet krampachtig om te gaan met het geven van borstvoeding in het openbaar.

Foto: Instagram, bron: Daily Mail

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Gommers reageert op ophef na advies te wachten met zwanger worden tijdens corona

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

GroenLinks wil coronaverlof voor werkende ouders: de koek is op!

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Masturbatie helpt tegen corona… (en lockdownverveling natuurlijk)

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen