Waar ben je naar opzoek?

Model Jaime King pleit voor het geven van borstvoeding

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Model Jaime King pleit voor het geven van borstvoeding

Afgelopen week plaatste model Natalia Vodianova al een borstvoedingsfoto op Instragram, nu is het de beurt aan model Jaime King. Zij plaatst wel een wat subtielere foto maar deze is niet minder mooi. Met het delen van haar borstvoedingsmoment op Instagram wil ze moeders stimuleren om borstvoeding te gaan geven.

Borstvoeding geven is geen taboe

Jaime King was in haar tienerjaren model onder de naam James King. Ze had destijds een relatie met David Sorrenti, die net zoals zij verslaafd was aan heroïne. Jaime King stopte met gebruiken nadat hij stierf aan een overdosis. Hoewel ze tegenwoordig voornamelijk werkt als actrice, is ze daarnaast nog steeds parttime model. Ze is nu ook moeder!

Dit is weer een prachtige foto van een natuurlijk proces. Toch? 

#JamesKnight is now 8 months old! These are the moments a mother lives for. Breastfeeding should not be taboo- and bottle feeding should not be judged- it’s ALL fun for the whole family 🙂

Bron: Instagram Jaime King

Bron: Wikipedia

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen