Waar ben je naar opzoek?

Model Jaime King pleit voor het geven van borstvoeding

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Model Jaime King pleit voor het geven van borstvoeding

Afgelopen week plaatste model Natalia Vodianova al een borstvoedingsfoto op Instragram, nu is het de beurt aan model Jaime King. Zij plaatst wel een wat subtielere foto maar deze is niet minder mooi. Met het delen van haar borstvoedingsmoment op Instagram wil ze moeders stimuleren om borstvoeding te gaan geven.

Borstvoeding geven is geen taboe

Jaime King was in haar tienerjaren model onder de naam James King. Ze had destijds een relatie met David Sorrenti, die net zoals zij verslaafd was aan heroïne. Jaime King stopte met gebruiken nadat hij stierf aan een overdosis. Hoewel ze tegenwoordig voornamelijk werkt als actrice, is ze daarnaast nog steeds parttime model. Ze is nu ook moeder!

Dit is weer een prachtige foto van een natuurlijk proces. Toch? 

#JamesKnight is now 8 months old! These are the moments a mother lives for. Breastfeeding should not be taboo- and bottle feeding should not be judged- it’s ALL fun for the whole family 🙂

Bron: Instagram Jaime King

Bron: Wikipedia

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen