Waar ben je naar opzoek?

Mijn tip: simpel, snel én biologisch koken

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn tip: simpel, snel én biologisch koken

Ik ben fan van leuke concepten. De Streekbox is dus echt iets voor mij! Koken vind ik heel erg leuk maar ik gun mijzelf niet altijd de tijd om uitgebreid een nieuw recept uit te proberen en negen van de tien keer heb ik de juiste producten niet in huis wanneer ik wél tijd heb. Ik laat het mijzelf graag makkelijk maken. Zeker na een drukke werkdag ben ik blij dat ik een fatsoenlijke maaltijd op tafel kan zetten die ook nog eens lekker en gezond is en mij weinig tijd koste. De maandag is zo’n (werk) dag dat ik de Streekbox met open armen in ontvangst neem.

I love biologisch

Ik haal het liefst zoveel mogelijk biologische producten en ik kook vers. Doorslaan doe ik niet maar ik let wel op wat wij eten. En als het beter kan dan doe ik dat graag. Ik vind het daarom ook zo fijn dat de Streekbox veelal biologische en duurzame producten bevat. Gewoon uit eigen land! Vers, makkelijk en lekker.

Biologisch koken

De box die bij jou past

Er zijn verschillende boxen. Wij hebben de Gezinsbox maar er is ook een Veggiebox (vegetarisch), een Specialsbox en een Fruitbox. De Streekbox helpt mij om de lekkerste gerechten voor mijn gezin te bereiden.

Ik vind het heel fijn dat je je eigen abonnement kunt samenstellen. Als je graag gebruik wil maken van een Streekbox maar niet elke week vast wil zitten aan een box kun je altijd een proefbox bestellen of een proefabonnement voor 2 of 4 boxen. Dit is éénmalig , je zit nergens aan vast en kan je inzetten wanneer jij wilt. Als je geen vast abonnement wil afsluiten is dit dus heel handig. Je koopt elke keer éénmalig een Streekbox.

Je kunt zelfs twee boxen bestellen: een Gezinsbox en een Fruitbox. Voordeel; je betaalt maar één keer verzendkosten.

Streekbox ontvangen

Gezinsbox voor mijn gezin

Ik heb voor 4 personen een Gezinsbox. Hiermee kan ik drie complete warme maaltijden maken voor mijn gezin van 5 personen. Deze week hoef ik dus drie keer niet te bedenken wat we moeten eten want Streekbox heeft dat al voor mij bedacht. Heerlijk! Het receptenboekje spreekt voor zich en er straat precies bij hoeveel tijd ik kwijt ben met het maken van een maaltijd. Door de afgemeten verse hoeveelheden kook ik precies genoeg en hoef ik niks weg te gooien.

Voor de komende week kan ik ook alvast bekijken wat er in mijn Streekbox aan producten zitten. Kan ik er met de wekelijkse boodschappen vast rekening mee houden…

Streekbox producten

Wat kost het?

Dat wil je natuurlijk wel weten na het lezen van deze fijn informatie! Een Streekbox Gezinsbox voor 4 personen kost 43,50 euro (+ 7,95 verzendkosten). Je kunt er drie maaltijden mee maken. Deze Streekbox kost voor een hele week, voor 5 personen, maar 2,93 euro per persoon. Hiervoor krijg krijg je verse Hollandse producten die biologisch en duurzaam zijn. Voor deze prijs kun je het niet laten staan!

Advertorial

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Nikki zei

  Ik zit vast te wachten op de eerste reacties dat dit wel erg veel op reclame lijkt 😉
  Maar eh vraagje. Dit concept is dit overal in NL?
  Ik ga het eens bekijken, wij koken sowieso voor onze man(netjes) biologisch.
  Maar wanneer het voor dezelfde prijs ongeveer voor het hele gezin kan..

  • Linda zei

   Hoi Nikki, de box is in heel Nederland te bestellen! Er komt ook een leuke Happy Easterbox aan voor de Paasdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 2 weken geleden
 • 4 minuten lezen