Waar ben je naar opzoek?

Mijn tapijt reinigen met Vanish Carpet

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn tapijt reinigen met Vanish Carpet

Toen wij ons huis kochten hadden wij geen geld voor een mooie vloer. Op een gegeven moment is het geld gewoon op. We kozen voor goedkope vloerbedekking. Wat was ik blij dat dat er na twee jaar eindelijk uit ging! We kregen een mooie houten vloer. Het was het wachten waard. Die vloerbedekking was ik wel zo zat…

Toch miste ik wel wat ‘warmte’ op de vloer en uiteindelijk kwam er in onze zithoek nog een groot kleed van 3 bij 3 meter. Een kleed geeft toch een stuk gezelligheid, sfeer en warmte. Alleen het schoonmaken en houden van het kleed is best wel een werkje. Er valt regelmatig wat op het kleed: koffie, gebak, zand, drinken… af en toe een grote schoonmaakbeurt is niet verkeerd.

Net toen ik aan het bedenken was hoe ik het kleed eens gronding schoon ging maken werd ik benaderd door een PR bureau dat graag bij mij langs wilde komen met het nieuwste product van Vanish: Vanish Carpet.

Vanish breidt haar vlekverwijdering-assortiment uit met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van tapijt en bekleding. Goede zet van Vanish, toch? Ze komen met drie producten waarvan twee producten in Nederland verkocht worden:

Vanish PowerPowder
Geschikt om grote oppervlakten tapijt weer snel fris en schoon te krijgen. Het vochtige poeder helpt vuil , geurtjes en stof te verwijderen dat in de haren van het tapijt is gedrongen. Door de snelle droogtijd van het poeder is het tapijt binnen 20 minuten weer schoon en fris.

Vanish Oxi Action Carpet Spray
Voor diepe en hardnekkige vlekken gebruik je Vanish Oxi Action Spray. Deze spray is gemakkelijk op de vlek aan te brengen en trekt snel in. De beste reiniger om eenvoudig vlekken uit tapijten én bekleding te verwijderen.

Vanish Power Mousse
Een tapijt waar veel over wordt gelopen gaat er op den duur vies uitzien. Deze schuim is speciaal ontwikkeld om zwaar belopen tapijten diep te reinigen. Helaas wordt dit product (nog) niet in Nederland verkocht.

Producten Vanish Tapijt Reiniger

Vanish Tapijtreiniger

En? Wat vind jij van het resultaat? Ik kan heel duidelijk het verschil zien. Conclusie: Ik ben heel tevreden! Ik vind het wel jammer dat de Vanish Power Mousse nog niet in Nederland wordt verkocht. Deze mousse zou af en toe heel fijn zijn om je tapijt of bekleding van een diepe reiniging te voorzien. Met deze producten van Vanish hoeft mijn kleed niet meer naar de stomerij!

Vor & Na

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen