Waar ben je naar opzoek?

Mijn onmisbare Dyson V6 Fluffy

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn onmisbare Dyson V6 Fluffy

Ik hou van praktische apparaten die de huishoudelijke taken makkelijker maken. Aan moeders met jonge kinderen hoef ik niet te vertellen hoeveel zand, hagelslag, klei, nog meer zand en kruimel er wel niet op de vloer te vinden is. Onbewust komt er van alles binnen en met spelende en etende kinderen is de vloer vaak vies. Ik loop graag op blote voeten en heb er een hekel aan dat er van alles aan mijn voet kleeft. Daarom ben ik vaak met de stofzuiger in de weer. Na elke maaltijd is dat sowieso hard nodig. Ook al eten ze ‘netjes’, er belandt toch een groot gedeelte op de vloer. 

Wéér stofzuigen

Na het eten kijk ik keer op keer weer met een zucht naar de ravage. Ik kan ervoor kiezen om eens een keer niet te stofzuigen maar dat is geen optie. Dan maar weer snel met de stofzuiger onder de tafel door. Ik maak heel vaak gebruik van mijn kruimelzuiger, ideaal om de kinderstoelen snel mee schoon te maken, maar voor onder de tafel is een kruimelzuiger niet voldoende. En elke keer dat gesleep met die grote lompe stofzuiger… pfff!

De oplossing

Inmiddels heb ik de oplossing gevonden. De Dyson V6 Fluffy Steelstofzuiger is de oplossing. Dit is een kruimelzuiger en draadloze stofzuiger in één. Deze steelstofzuiger heeft een V6 motor van 350 watt en een hele goede zuigkracht. Met de Fluffy borstel worden kruimels, vuil en stof zo naar binnen gezogen. Echt… wat een geweldig apparaat. Hier ben ik heel blij mee. Hij is speciaal gemaakt voor harde vloeren dus ik kan mij helemaal uitleven op mijn houten vloer.

Fluffy Dyson steelstofzuiger

Praktisch

Doordat de kop wendbaar is kom ik in elk hoekje. Ik kan wel 20 minuten achter elkaar stofzuigen. Niet vergeten op te laden want niks is vervelender dan dat hij leeg is, net wanneer je hem nodig hebt. Als ik de kinderstoelen snel schoon wil maken koppel ik de steel los en zet ik er een ander mondstuk op. Dan heb ik een kruimelzuiger! Nadat ‘de klus’ geklaard is hang ik hem weer aan de muur om op te laden.

De Dyson V6 Fluffy Steelstofzuiger is echt onmisbaar geworden in mijn huishouden. Hij is veelzijdig door het gebruik als stofzuiger, kruimelzuiger en je kunt er ook het plafond en de muren mee stofzuigen. Ik zou mijn stofzuiger niet vervangen voor de steelstofzuiger maar het is een super fijne aanvulling!

Zijn er ook nadelen?

De enige nadelen vind ik dat hij snel leeg is; je moet hem dus niet vergeten op te laden. En hij is wel prijzig om ‘zo maar even’ aan te schaffen ondanks dat hij fantastisch werkt. Ik kan de Dyson V6 Fluffy Steelstofzuiger zéker aanbevelen. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en hij wordt hier goed gebruikt. Meerdere keren per dag zelfs!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Joyce Zandbergen zei

  Ik twijfel om deze aan te schaffen. Ik lees dat je je stofzuiger niet zou willen vervangen voor deze steelstofzuiger. Is je enige reden alleen het opladen en de relatief korte zuigtijd? Of zijn er andere redenen dat je de steelstofzuiger alleen als aanvulling prettig vindt?

  Vriendelijke groet Joyce

  • Linda zei

   Hoi Joyce

   Ik pak nu 1x in de week mijn stofzuiger en de overige dagen gebruik ik deze. Echt ideaal is hij! Maar voor ‘het grote werk’ en het hele huis stofzuigen is hij niet voldoende. Dan moet ik toch echt mijn stofzuiger met snoer erbij pakken.

 • Jeanine zei

  Stofzuigen moet hier ook iedere dag. Lijkt me inderdaad een super handig ding! Onze stofzuiger is lomp en zwaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 2 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 2 maanden geleden
 • 12 minuten lezen