Waar ben je naar opzoek?

Mijn kind pest; wat nu?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn kind pest; wat nu?

Een klas vol kinderen die worden uitgenodigd op een kinderfeestje. Allemaal behalve één. Bram mag niet komen. De andere 29 kinderen wel. Dat is keihard. Ik kan het weten… Wat als dit jouw kind is? En wat als deze situatie wordt veroorzaakt door jouw kind?

Wat te doen als mijn kind pest?

Kinderen die gepest worden, je hoopt dat het je eigen kind niet overkomt. Maar wat als jouw kind pest? Of er dé oplossing is weet ik niet. Ieder kind heeft zijn of haar eigen ‘aanpak’ nodig maar ik ben wel van menig dat jij als ouder je verantwoordelijkheid moet nemen en niet zoals zo vaak wordt gedaan de verantwoordelijkheid bij de leerkracht leggen. Ik heb hier een ongezouten mening over!

>> Mijn blog ‘Wat als jouw kind een pester is?” lees je vandaag op Ouders van Nu.

Mijn kind pest

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen