Waar ben je naar opzoek?

Mijn kind pest; wat nu?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn kind pest; wat nu?

Een klas vol kinderen die worden uitgenodigd op een kinderfeestje. Allemaal behalve één. Bram mag niet komen. De andere 29 kinderen wel. Dat is keihard. Ik kan het weten… Wat als dit jouw kind is? En wat als deze situatie wordt veroorzaakt door jouw kind?

Wat te doen als mijn kind pest?

Kinderen die gepest worden, je hoopt dat het je eigen kind niet overkomt. Maar wat als jouw kind pest? Of er dé oplossing is weet ik niet. Ieder kind heeft zijn of haar eigen ‘aanpak’ nodig maar ik ben wel van menig dat jij als ouder je verantwoordelijkheid moet nemen en niet zoals zo vaak wordt gedaan de verantwoordelijkheid bij de leerkracht leggen. Ik heb hier een ongezouten mening over!

>> Mijn blog ‘Wat als jouw kind een pester is?” lees je vandaag op Ouders van Nu.

Mijn kind pest

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen