Waar ben je naar opzoek?

Mijn badkamer favorieten #1

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn badkamer favorieten #1

Ik ben geen beautyblogger maar ik hou wel van fijne producten. En ik heb een aantal vaste producten maar de rest wisselt nogal eens. Regelmatig krijg ik producten opgestuurd waar ik enthousiast over ben. Die wil ik in deze rubriek met je delen! 

In deze blog geef ik ook een aantal leuke prijzen weg. O.a. een elektrische tandenborstel.

badkamer-favorieten
1. De laatste weken gebruik ik met veel plezier de tandverzorging (tandpasta en spoeling) van BlueM. Ik had de laatste tijd wat last van bloedend tandvlees. Met BlueM optimaliseer je je mondverzorging. Voor zwangere vrouwen, die snel last hebben van tandvleesontsteking, is dit ook een fijne oplossing.

Ik moest wel even wennen aan de ‘smaak’ want ik gebruik de fluoride-vrije variant, maar ik ben nu heel enthousiast over het product. BlueM mondverzorgingsproducten op basis van actieve zuurstof zijn de beste keuze. Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam! Het product is ook veilig om door kinderen te gebruiken.

2. Voor een goede mondverzorging is een goede tandenborstel ook belangrijk. Ik gebruik nu enige tijd de Oral-B PRO 690 van Braun. Daarmee krijg je pas een stralende lach! Poetsen met de elektrische tandenborstel van Oral-B doet zoveel meer voor je mondgezondheid dan moesten met een handtandenborstel. Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. En dat met één druk op de knop. Daarnaast zijn de elektrische tandenborstels van Oral-B voorzien van een handige timer en slimme poetsdruksensor, super handig!

Ik mag een set (2 stuks) Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstels weggeven. Leuk voor in de zak van Sinterklaas! Wil jij deze winnen? Laat dan een reactie achter in de comments!

3. Loverock is ook zo’n product die ik graag in huis heb. Onlangs heeft Loverock een nieuw product geïntroduceerd speciaal voor de gevoelige huid: Love To Relax. Een pure en zachte body- en massageolie speciaal gemaakt voor baby’s. Maar stiekem is hij ook heel fijn voor papa’s en mama’s 😉 . Dit flesje zit boordevol liefde en puur natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie en abrikozenolie.

4. Mijn favoriete dag- en nachtcréme van dit moment is van Oriflame.

5. Voor mijn haar gebruik ik de droogshampoo’s van Batiste. Deze ruiken ontzettend lekker en zijn heel fijn in gebruik.

droogshampoo

6. Naast mijn dag- en nachtcréme gebruik ik heel graag producten van Philosophy. Ze zijn niet goedkoop in aanschaf maar voor mijn huid ideaal. De ene keer heb ik een droge huid, dan weer onrustig, dan weer vet. De producten zijn dan echt een cadeautje voor mijn huid.

7. Handen wassen doen we met de fijne handzeep van NAÏF.

relaxen-in-bad

Ik ben helemaal fan van YANKEE CANDLE. Voor deze kaarsen heb ik een zwak. Ze ruiken zo ontzettend lekker. Overal in huis staat wel een andere geur en ik heb een kast met een aantal geuren zodat ik af kan wisselen. Deze geur staat momenteel in de badkamer. Heel fijn voor mijn momentje in bad.

En als ik lekker ga relaxen dan gebruik ik de AQUATUNES van Philips en Grohe. Zij hebben deze draadloze Shower Speaker op de markt gebracht voor onder de douche. Je kunt hem aan je douchekop bevestigen en ruim 8 uur draadloos genieten van je favoriete muziek. Onze douchekop is niet meer zo mooi en sterk dus ik gebruik hem naast het bad. Hij is waterafstotend dus heel goed te gebruiken in de badkamer. En is hij leeg? Dan kan hij opgeladen worden op de houder waar hij nu opstaat.

Verrassing! Ik mag een AQUATUNES weggeven. Wil jij deze winnen? Laat dan ook even een reactie achter in de comments.

Als laatste: ETOS heeft ook fijne nieuwe producten uitgebracht voor baby’s. Met fijne ingrediënten: katoen, amandelolie, aloë vera en avocado-olie. De baby wasgel en shampoo is een 2-in-1 product wat ook niet prikt in de oogjes. Ook al heb ik geen baby’s meer in huis, ook dit product wordt hier met plezier gebruikt.

Dit waren mijn favoriete producten op dit moment. Wil jij kans maken op de prijzen? Vergeet dan niet een reactie achter te laten. Deze blog delen op Facebook wordt gewaardeerd. En… volg je mij al op Instagram?

De winacties zijn verlopen. De gelukkige winnaar van de Aquatunes is Marian van Dijk en de gelukkige winnaar van de set elektrische tandenborstels is Aukje Alma. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Super gaaf!!! Vandaag op tijd binnengekomen voor de zak van sint. Mijn man is absoluut heel lief geweest dit jaar met zo’n toffe gadget van sint! 😉

 • Ama zei

  Wat een mooie prijzen.
  De electrische tandenbrstel zou zeer welkom zijn,nog nooit een aangeschaft.
  Ook de andere produkten zijn super.

  Bij voorbaat dank.

 • Anneliese de Waal zei

  Ik zou graag kans maken op een van de prijzen, alle prijzen zijn prachtig !!.

  Groetjes Anneliese

 • Wat een mooie prijzen en leuk om te zien wat je gebruikt ! Ik twijfel al een poos om over te stappen naar elektrisch poetsen en dit vergemakkelijkt mijn keuze !! Lekker deuntje erbij en klaar met een stralende lach ! Ook mijn tanden/ tandvlees zijn sinds mijn zwangerschap toe aan een betere verzorging (ik heb een zoontje van 7,5emaand)

 • Mar zei

  Ik loot heeeeeeel graag mee voor de elektrische tandenborstel en de AQUATUNES van Philips en Grohe!!!

 • Jvdh zei

  Ik loot graag mee voor de elektrische tandenborstel of de AQUATUNES.

 • Bea zei

  Ik maak graag kans op Heel graag maak ik kans op de Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstel of de AQUATUNES van Philips en Grohe.

 • Margo zei

  Ik loot heel graag mee voor de Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstel of de AQUATUNES van Philips en Grohe! Wat een geweldige prijzen!

 • Bianca Fenna zei

  Ik zou SUPER graag de electrische tandenborstel winnen. Al is de Aquatunes ook super gaaf. Die kan ik alleen niet gebruiken als de kids slapen…. hihi

  Nee de electrische tandenborstel kan ik, aangezien ik meerdere malen de tandarts heb bezocht in de afgelopen maanden, harder gebruiken.

 • Patricia zei

  De elektrische tandenborstel is hier al in gebruik. Maar ik zou wel graag kans maken op de aquatunes!

 • Mandy zei

  Wat een mooie actie ik doe graag mee, ik ben heel snel tevreden en ben dankbaar als ik wat mag winnen, maakt me niet uit wat zijn allemaal top produkten

 • Floor zei

  Hele leuke prijzen, ik doe graag mee!

 • Rozemarijn zei

  Graag doe ik mee aan deze leuke prijsvraag. Ik weet niet of ik hierdoor automatisch mee ding voor de verschillende prijzen die je weg geeft, maar anders zou ik vooral blij worden van de Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstels.
  Ik zou je graag volgen op Instagram als ik een account had 😉

 • anica aarts zei

  Doe heel graag mee voor dit super lekker pakketje

 • Michael noo zei

  Doe heel graag mee!! Zou super zijn hier mijn vriendin mee te verrassen.

 • Saskia van de L. zei

  Leuk! mag ik een kansje wagen voor de aquatunes? Nergens een betere galm dan in de badkamer 😀 Lekker meezingen tijdens het douchen. Misschien dat je me dan ooit nog in de voice of Holland tegenkomt!

 • Henrieke zei

  Wat een leuke actie, ik doe maar wat graag mee. Die droogshampoos vond ik altijd maar een gek idee maar tegenwoordig zijn er dagen dat ik eigenlijk niet zonder kan. 🙂

 • Claudia de Kok zei

  Wat een super leuke actie en ben al een tijdje erg benieuwd naar de producten van Philosophy!
  Volg je op Facebook en gedeeld

 • Sanne zei

  De mondhygieniste heeft al zo vaak lovend over een elektrische tandenborstel gesproken dat ik er nu heel graag zelf een zou willen.Een mooi schoon gebit dat voelt zo heerlijk aan.

 • Sabine ypenga zei

  Ik doe graag mee

 • elisabeth maria martina zei

  de electrische tandenborstels zijn heel erg welkom
  #jezoumaarmogenwinnen
  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Mariek zei

  Ik zag zojuist ook jullie berichtje voorbij komen over de Aquatunes met de vraag welk liedje je graag zingt onder de douche!

  I dit liedje …:)

  https://youtu.be/iPUmE-tne5U

 • Sandra zei

  Lekker swingen in de badkamer, ik doe graag mee voor de aquatunes!

 • JZ zei

  Super!!

  Ik doe heel, heel heel graag mee!!!!!!!!!!!!

 • Tamara V zei

  Ik zou dolgelukkig zijn met de Aquatunes.Douchen vind ik sowieso een heerlijke bezigheid maar met muziek erbij dan is het helemaal genieten .

 • c.boeren zei

  Een mooie lach van de sint.
  Met Oral-B PRO 690 van Braun geen punt.

 • Corinne de Graaf zei

  Ik maak graag kans op de set Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstels of de aquatunes.Lekker swingen in de badkamer!

 • rooo zei

  super leuke actie hoor en wat een toffe producten! whoopwhoop!

 • Annelies zei

  Wat een mooie prijzen! Van zowel de set tandenborstels en de speaker zal ik heel blij worden! En mijn vriend natuurlijk ook 🙂 Top voor in onze net nieuwe badkamer!

 • Anja zei

  Ik maak graag kans op de set Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstels. Ideaal voor mijn man en mij, aangezien ik gevoelige tanden en tandvlees heb. Lijkt me een weldaad voor mijn mond om met deze tandenborstel te poetsen

 • cobi zei

  die aquatunes zou echt geweldig zijn nog relaxter wakker worden 😉

 • Lili Lindenaar zei

  Ohh heel graag de Oral-B PRO 690 van Braun… deel nu de elektrische tandenborstel met mn oudste zoon, en dat is toch niet echt super handig… plus dat dit a een ouwetje is en ik heel graag een nieuwe versie zou willen… dus vanaf nu , duimen maar 😉

 • Marianne zei

  Heel graag.
  Met een paar tieners die ook graag elektrisch poetsen is een tandenborstel winnen niet gek.

 • Mirthe Woldman zei

  waaauw wat een gewelwdige winactie, ik zou al deze lekkere spulletjes ook wel in mijn badkamer willen hebben staan!

 • Suzan zei

  Die aquatunes lijkt me echt te gek, zo kan ik altijd plezier hebben onder de douche, ik kan ook lekker meezingen! Ik maak graag kans hihi!❤

 • Maris zei

  Ik wil ook graag producten opgestuurd krijgen en je hoort het zeker als ik er enthousiast over ben.

 • Anna zei

  Ik ken alle producten eigenlijk nog niet… ik ben vooral benieuwd naar de etos producten lmdat ik wel de luiers en de potjes van de etos gebruik…
  Facebook: An Na

 • Tandpasta,Borstel,dag crime,tonic,handcrème,badschuim,shampoo,schuim.

 • Wat een leuke actie doe heel graag me!

 • Nina Mol zei

  Wat een verwennerij!! Ik doe heel graag mee! Ik laat me graag verrassen! XXX

 • Jan zei

  Ik laat met graag verrassen met een leuke prijs om vervolgens lekker ervan te kunnen genieten.

 • Alyt van der Heide zei

  O [email protected] zingen onder de douche
  Dat maakt mij in een roes
  Kom maar op met die Aquatones muziek
  Dat maakt mij weer fit en kwiek

 • Tess zei

  wat een gezellige badkamer! Ik loot heel graag mee voor de Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstels! Lopen we er stralend bij met kerst

 • Bets zei

  Geweldig echt super leuk dat we kans kunnen maken op de fijne Braun Oral B Pro 690 Elektrische tandenborstel en ook nog eens op de Aquatunes de draadloze showerspeaker. Ik doe ook heel graag mee om kans te maken op deze mooie prijzen!!

 • Margot zei

  Ik doe mee!

 • Willemijn zei

  Zie ginds komt de stoomboot
  Met voor Willemijn cadeaus uit de zilvervloot
  Weet je wat ze in het schoentje vindt?
  Een Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstel met de groeten van Sint

  Pakjesavond is gekomen
  En heeft Sint z’n duurste cadeau meegenomen
  Alle kinderen groot en klein
  Vinden zoiets toch heel fijn

 • nel olsthoorn zei

  We hebben al heel lang elektrische tandenborstels. Maar graag willen we een betere en snellere tandenborstel. Dus wee een elektrische tandenborstel van deze tijd.

 • Nina zei

  oeeh allemaal toffe dingen zeg! Ik doe graag mee!

 • Moniek S lootweg zei

  Zo’n radio lijkt mee heerlijk voor de badkamer (of tijdens het strijken op zolder!)
  En een nieuwe tandenborstel… graag, de mijn begint zo slooooooom te worden.

 • Wat leuk ! voor mij allemaal onbekende producten

 • Marian Zw. zei

  Ik loot heel graag mee voor een tande borstel! Met een elektrische borstel poetsen voelt echt veel schoner en gladder dan met een handtandenborstel.

 • Sandra Gerdessen zei

  Oh… wat zou ik graag die tandenborstel winnen! Onze Philips is nu voor de tweede keer net buiten de garantie kapot gegaan en nu poetsen we weer handmatig. Ik mis zo het gevoel van hele schone tanden… dus ja! Het zou echt heel goed uitkomen in deze drukke en dure maanden!

 • Anita H. zei

  Wow, wat een mooie prijzen. Ik doe graag mee! Moet ik hier een keuze maken of kan ik gewoon meedingen naar alle items?

 • Andrea zei

  Wat een toffe prijzen!! Zou leuk zijn als je bij ons Sinterklaas kwam spelen Linda

 • Marian van Dijk zei

  Gaaf, de Aquatunes!!
  Wat fijn, zo’n blog vol met nieuwe merken en fijne spulletjes.
  Ik zou dolgraag de Aquatunes winnen voor onze badkamer. Het lijkt me heerlijk om met een fijn muziekje de dag op te starten of te badderen met muziek. Mijn mannen waarderen dat vast en zeker ook enorm.
  Geweldig voor in de zak van sint!

 • Kristel zei

  Super leuk!!! Ik doe graag mee voor beide producten! Niet omdat ik hebberig ben, maar omdat beiden geweldig zijn en ik niet kan kiezen, haha. Dus mocht ik zoveel geluk hebben dan laat ik me graag verrassen

 • Renate zei

  Wat zou ik graag de oral B winnen! Onze tandenborstel is aan vervanging toe dus zou een mooi sint cadeau zijn.

 • Aukje zei

  Oe de Aquatunes en de tandenborstel lijken me super om te winnen! Ik zou graag een electrische tandenborstel gaan gebruiken én muziek maakt me altijd vrolijk 🙂

 • elisabeth maria martina zei

  ik ga compleet uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Mirjam zei

  De Braun Oral-B PRO 690 elektrische lijkt me een hele fijne tandenborstel! En de onze is aan vervanging toe, dus ik zou graag kans maken! Binnenkort hopen wij een nieuwe badkamer mét bad te hebben, dus dan komt een AQUATUNES goed van pas. Het lijkt me heerlijk om in bad te liggen met een goed muziekje erbij. Dat is pas op en top ontspannen!

  Ik heb sinds kort je blog ondekt, leuk om te lezen! G

 • Sir zei

  Ja wij zijn toe aan nieuwe tandenborstels! Graag doe ik mee met de winactie

 • Sandy van der Kolk zei

  Heel graag maak ik kans op de Braun Oral-B PRO 690 elektrische tandenborstel of de AQUATUNES van Philips en Grohe. Wat een mooie prijzen!!
  Na het lezen van jouw blog zou ik het liefste meteen in bad duiken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen