Waar ben je naar opzoek?

Maxie bedankt!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Maxie bedankt!

Lieve Max,

Toen jij vanmorgen uit bed stapte wist jij niet hoe deze dag zou verlopen. Eerste worden met de Formule 1? Waarschijnlijk had je het niet eens durven dromen…

Met ons gezin zaten we aan de buis gekluisterd. We hebben de wedstrijd op de voet gevolgd. En het is je gewoon gelukt. Je bent de winnaar! Deze week overgestapt op een ander team en je hebt een geweldig goede prestatie geleverd. Je kwam verdwaasd uit je auto en het was aan je te zien dat je zelf amper door had wat je net was overkomen. En daar sta jij dan op het podium met je 18 jaar.

Ik denk dat je ouders uit elkaar spatten van trots. Logisch!
Ze hebben je aangemoedigd en ondersteunt en als je je zoon dan dit ziet bereiken, dat moet zo overweldigend zijn. Ik zou willen dat alle ouders hun kinderen zo zouden helpen, ondersteunen en aanmoedigen om ervoor te gaan. Wat ze ook (willen) doen!

Maar lieve Max,
Waarschijnlijk zal half Nederland ook over jou en je prestaties vallen. Want ja… geholpen door pappie en in het goede gezin geboren. Maar lieve Max, trek je daar niks van aan. Je hebt hier keihard voor gewerkt, uren en uren in gestopt en je hebt een ontzettende doorzettingsvermogen. Daar kunnen heel wat van die Nederlanders van leren. Roem gaat gepaard met jaloezie. Blijf vooral jezelf lieve Max.

Ik kan mij voorstellen dat jij alweer in je raceauto zat als vrienden van je nog op bed lagen om hun roes uit te slapen…

Het maakt niet uit wat je doet. Als je ergens goed in bent vinden anderen dat hun de ogen uitsteekt. Maar ze vergeten dat er een weg is geweest om te komen bij hetgeen je doet. Wellicht heb je iets geluk maar ook dan moet je dat zelf voort kunnen zetten.

Ik vind het zo geweldig tof voor je. Je Hollandse nuchterheid siert je. Je stond te janken op het podium. Waarschijnlijk nog steeds niet helemaal beseffend wat je was overkomen.

Lieve Max,
de toekomst ligt aan je voeten. Grijp hem met beide handen aan. Volg je hart en doe waar je goed in bent.

Ik hoop dat je een voorbeeld mag zijn voor alle Nederlandse jongeren. Dat ze iets gaan maken van hun leven, wat dat ook zal zijn. Dat hoeft niet persé een sporter op hoog niveau te zijn, miljardair of een eigen bedrijf starten. Het kan alles zijn, als ze maar doen waar ze blij en gelukkig van worden en hun hart volgen. Knokken voor hun toekomst want de toekomst ligt in hun eigen handen. Zij maken zelf de keuzes. De mogelijkheden liggen aan je voeten maar dan moet je ze wel aangrijpen en ervoor knokken.

Lieve Max,
het Nederlands Elftal lukt het niet eens om een plek in het EK te bemachtigen, Douwe Bob eindigde gisteren op de 11e plek en daar is hij niet gelukkig mee en jij… jij schrijft geschiedenis voor Nederland. Jij als 18-jarige jongen staat op nummer 1 op het podium. Ongekend!

Ik gun het jou!
Blijf wie je bent en doe waar je goed in bent.
Follow your dream.

Lieve Max,
geniet van je prestatie en grijp alle kansen met beide handen aan. Het ga je goed en we blijven je volgen. Ik denk dat vanaf nu heel Nederland weer aan de buis gekluisterd zit. Je bent een topper!

Bron beeld: Pixababy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen