Waar ben je naar opzoek?

Mattie wordt papa!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mattie wordt papa!

Mattie wordt papaBijna een jaar geleden gingen Mattie en Wietze, het Qmusic duo, de uitdaging aan. Ze mochten een week oppassen op wildvreemde kinderen: wie is de beste papa? Zonder enige ervaring werden ze in het diepe gegooid. De oppaskinderen vonden destijds Mattie de beste papa. En om 2016 goed te beginnen heeft Mattie leuk nieuws. Hij maakt het wel heel spannend…

Mysterieuze boodschap

Mattie maakt het al weken spannend. Zijn maatje Wietze weet van niks. Vandaag, maandag 4 januari, veraste hij hem met leuk nieuws: Mattie wordt vader!

Wietze moet even bekomen van ‘de schrik’ maar hij reageert fantastisch! Hij heeft heel veel vragen en het is nu het gesprek van de dag. Mattie is wel wat uitleg verschuldigd want hij deed altijd erg vaag over zijn kinderwens, aldus Mattie.

Medische molen

Voor Mattie en zijn vrouw was het niet zo makkelijk om natuurlijk zwanger te worden. Hij heeft dit altijd stilgehouden want hij wilde niet dat het een hoofdrol zou spelen in zijn leven. Net toen ze hun kinderwens tijdelijk in de ijskast hadden gezet bleken ze natuurlijk zwanger te zijn geworden. Fantastisch!

Tweeling

En nog dubbel leuk nieuws ook… want het is een tweeling! Mattie: “Ik heb denk ik een tweeling gemaakt!”

Beste Mattie en Kirsten; van harte gefeliciteerd met dit wonder. Fantastisch! Wat een mooi cadeau! En Mattie, het komt wel goed hoor 😉

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen