Waar ben je naar opzoek?

Mattie Valk weer terug op de radio

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mattie Valk weer terug op de radio

Zo ben je ‘maar’ een radio DJ en zo ben je de meest besproken DJ in Nederland. Ik heb het natuurlijk over Mattie Valk (31). De laatste maanden is er heel wat publiciteit geweest rondom Mattie. Het begon met de aankondiging van een lang gekoesterde wens: een zwangerschap én ook nog van een tweeling. Daarna volgde een veel te vroege geboorte én Mattie kreeg een grote schok te verwerken: hij bleek niet de biologische vader te zijn van de meisjes. Mattie verdween een tijdje van de radar om dit schokkende nieuws te verwerken.


 Run op DNA-testen

Nadat Mattie het nieuws naar buiten had gebracht dat hij niet de biologische vader was van de tweeling, was er in Nederland een run op DNA-testen. Blijkbaar kampen er veel vaders in Nederland met het idee dat ze misschien toch niet de biologische vaders van zijn hun kroost. Nederlandse laboratoria kregen begin mei meer dan ooit aanvragen van ongeruste mannen die via DNA-onderzoek een vaderschapstest wilden laten doen. De zoekterm ‘vaderschapstest’ was ook hot op internet. Deze belangstelling is volgens de NOS op gang gekomen na de onthulling van Mattie.

Radiostilte

Na een turbulente tijd en radiostilte keerde Mattie vandaag weer terug bij Qmusic. Zijn vaste honk op de radio. Op Social Media was al te lezen dat hij erg zenuwachtig was en naar eigen zeggen heeft hij slecht geslapen.


— Mattie & Wietze (@mattiewietze) 29 mei 2016

 

 

In een brief leest Mattie op de radio voor hoe hij zich momenteel voelt. Een brief was voor hem makkelijker dan een verhaal los uit de pols. Hij was bang niet uit zijn woorden te kunnen komen. Mattie heeft zin in ‘normale dagen’ en zou de tijd het liefst vooruit willen zetten.

Ieder een eigen weg

Hoe het nu verder gaat tussen zijn ex, Mattie en de kinderen? “Ik spreek Kirsten nog en het gaat goed met de meisjes. We zijn in goede harmonie dingen aan het afronden. Wat er in de toekomst overblijft van de relatie tussen mij en de kinderen dat moet de tijd uitwijzen. Ik heb daar nu geen antwoord op. We gaan nu ieder onze eigen weg maar ik sluit niets uit,” aldus Mattie.

Wie wel de biologische vader is van de tweeling is niet bekend.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Spina Bifida: het verhaal van Veda (2)

  • 2 weken geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

  • 2 weken geleden
  • 8 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

  • 3 weken geleden
  • 2 minuten lezen