Waar ben je naar opzoek?

Mannen en hun kids: om te smelten!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mannen en hun kids: om te smelten!

Dat de combinatie mannen en kids om te smelten is hoef ik je niet te vertellen. Bij het zien van deze super schattige familiekiekjes gaat menig eierstok rammelen. Wat is dat toch? Geen idee maar onze hormonen slaan plotseling op hol. Deze plaatjes zijn ook weer über schattig!

Bekende papa’s met hun kroost op de kiek

Wesley en Xess
Magical moment, Magical city ✨ – Deze foto van Wes en Xess plaatste Yo op haar Instagram!
Winston Gerschtanowitz Instagram
Winston Gerschtanowitz ging samen met zijn jongens vogels spotten: “Check: IJsvogel!”
Doutzen en Sunnery
Doutzen: #qualitytime met @sunneryjames
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Budgettips Sinterklaas vieren: tips voor een goedkope pakjesavond

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas knutselen: 5 inspiratietips voor knutselwerkjes

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaasgedicht maken: met deze 5 tips dicht je als een pro!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen