Waar ben je naar opzoek?

Mama’s to be in prachtige onderwaterwereld

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mama’s to be in prachtige onderwaterwereld

Fotograaf Adam Opris helpt mama’s to be hun innerlijke zeemeerminnen te ontdekken. De resultaten zijn prachtig! Voel jij je soms ook wel eens een zeemeermin? Mocht je die gevoelens hebben (knipoog) kijkdan vooral verder en geniet van deze adembenemende foto’s. Wie weet schuilt er ook een echte zeemeermin in jou. Tevens inspiratie voor mama’s to be die nog nadenken over een zwangerschaps-shoot. 

Shoot in onderwaterwereld

Onderwaterwereld

Zeemeerminnen

Zeemeerminnen

 

Zeemeerminnen

Zeemeerminnen

Zeemeerminnen>> Het werk van Adam Opris Photography kun je ook op Facebook bekijken. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen