Waar ben je naar opzoek?

Mamacafé in Drenthe

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mamacafé in Drenthe

Eindelijk! Er opent een Mamacafé bij mij in de buurt. Op Twitter en internet heb ik hier al veel over gelezen en volgde ik moeders die een Mamacafé bezochten. Ik vond het jammer dat dit niet bij mij in de buurt was, zoals zoveel activiteiten zich alleen maar afspelen in de randstad. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in. Vanaf september is er een Mamacafé bij mij in de buurt…

Mamacafé in Drenthe

Enkele ondernemers in Meppel, Drenthe zijn het Mamacafé gestart. Het Mamacafé is gestart om moeders en zwangere vrouwen met elkaar in contact te laten komen zodat ze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast willen de ondernemers de aanstaande moeders informatie verstrekken over zorg, cultuur, voeding, kleding en workshops organiseren. Ook zullen er gastsprekers zijn.

Samenhorigheid

In Meppel is er genoeg informatie te krijgen rondom de zwangerschap en het ouderschap alleen miste enkele (ondernemende) moeders een stukje samenhorigheid waarbij er op een laagdrempelige manier informatie (door deskundigen) uitgewisseld kon worden. Dit heeft deze moeders ertoe gezet om het Mamacafé in Meppel te starten. Initiatiefneemsters daarvan zijn: Fysio Toet, Hendrina Westerking – Toet en Peutersdans Kleuterdans ,Sanne Spraakman.

Mamacafé opent deuren in Meppel

Op 1 september 2014 van 9:30 – 11:30 uur ben je welkom in Café de Joker in Meppel (Kerkplein 9). Hier is het rookvrij, begane grond en eerste verdieping zijn beschikbaar en bij mooi weer is het terras open.

Elke eerste maandag van de maand is er een Mamacafé. Op de oneven maanden ‘s morgens van 9:30 – 11:30 uur en op de even maanden ‘s avonds van 19:30 – 21:30 uur.

Op de ochtenden zijn de kinderen (0 tot 4) ook van harte welkom, dit wel op eigen risico.

Het mamacafé is gratis, daarentegen is één consumptie verplicht.

Ik ben benieuwd wie ik daar zal ontmoeten! 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen