Waar ben je naar opzoek?

Mama zijn? Zo is het ECHT! #nofilter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mama zijn? Zo is het ECHT! #nofilter

Je herkent ‘t vast wel. Plaatjes van mooie, lachende babies met roze wangetjes en eeuwig schone gezichtjes. Of foto’s van moeders met schone witte schorten die lachend met een baby op de heup staan te stofzuigen.

Echte moederschap

Ik weet niet hoe jouw dagelijkse leven eruit ziet, maar ik heb nog nooit lachend de stofzuiger gepakt. Het gezichtje van m’n jongste spruit is bijna nooit helemaal schoon. En volgens mij heb ik niet eens een schort in huis!

>> In deze blog vertel ik je 17 dingen die je niet verteld worden over het moederschap.

Mama zijn is echt het mooiste wat er is, maar lang niet altijd zoals die perfecte plaatjes in de media.
Daarom hebben we (Pelpina en Love2BeMama) een oproepje gedaan naar jullie: hoe is het nou wel om mama te zijn? We hebben heel veel leuke en grappige foto’s ontvangen van hoe het nou ECHT is om te leven met kinderen. En de leukste plaatjes heb ik in een video gezet.

Weet je nog? De oproep die ik deed op Facebook? Misschien zit jouw foto er wel tussen.


Herken je jezelf in de foto’s? Hoe vind jij het nou echt om moeder te zijn? Ik kijk uit naar je reactie! Je kunt je reactie geven hieronder in de comments. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen