Waar ben je naar opzoek?

Mama krijgt een baby!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mama krijgt een baby!

Er was eens een gezin. De kinderen waren al wat ouder en hadden niet meer verwacht dat mama een baby zou krijgen. Wel gehoopt natuurlijk… Als je het aan kinderen vraagt willen ze er altijd nog wel een klein broertje of zusje bij. Lekker moederen over zo’n klein baby’tje. En hoe leek is het als mama zegt: “Mama krijgt een baby!” Bij het aankondigen van een zwangerschap kun je heel creatief zijn en de meest uiteenlopende reacties krijgen.

De leukste babyaankondigingen

Ik vind het heerlijk om af en toe doelloos wat filmpjes op YouTube te kijken. Het begint vaak met één filmpje en voor ik het weet ben ik een paar filmpjes verder. Momenteel kom je overal de leukste babyaankondigingen tegen. Zo kwam ik ook bij dit filmpje terecht.

Deze meisjes zijn door het dolle heen, bijna hysterisch, dat mama een baby krijgt. Ik vind het zo leuk voor ze, ze zijn zo blij! Mijn kinderen waren erg jong toen ik zwanger was dus hebben ze daar weinig bewust van meegekregen. Als je wat oudere kinderen hebt is het heel leuk om ze daar bewust in te betrekken.

Mama krijgt een baby

De reacties van deze meisjes zijn geweldig!

Hoe kondigde jij de zwangerschap aan? Zou jij het filmen en op YouTube zetten?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen