Waar ben je naar opzoek?

“Mama, ik vind je niet altijd zo leuk!”

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
“Mama, ik vind je niet altijd zo leuk!”

Kinderen zijn eerlijk. Daar hebben wij moeders allemaal wel ervaring mee. Dit jongetje van 3 jaar is ook heel eerlijk tegen zijn moeder. Als je erom vraagt kun je hem krijgen ook denkt hij. Hij vindt zijn moeder namelijk niet altijd zo leuk. En dat zegt hij gewoon recht ‘into her face’. Kinderen zijn altijd eerlijk!

I like cookies and I don’t like you!

Dit jongetje is dol op koekjes maar van zijn moeder krijgt hij dat niet altijd. En tja… dat is natuurlijk stom. Ook een 3-jarige vindt dat. Hij is verontwaardigd dat hij niet altijd koekjes krijgt. Hij vindt zijn moeder heel erg aardig, alleen als hij een koekje krijgt. Anders vindt hij haar iets minder aardig.

Zijn moeder vroeg er ook wel om 😉

Zegt jouw kind wel eens grappige dingen? Deel het met ons!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 24 minuten geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen