Waar ben je naar opzoek?

“Mam, mijn beltegoed is op…”

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
“Mam, mijn beltegoed is op…”

Met puberende kinderen moet dit je toch bekend in de oren klinken; “Mam, mijn beltegoed is op.” “Pap, ik kan niet meer whatsappen, want ik ben door mijn databundel heen.” 

Altijd weer hetzelfde liedje…

Je dochter appt het liefst de hele dag met haar vriendinnen. Want ja, wat zij onderling te bespreken hebben is pas écht belangrijk en je zoon speelt graag online voetbalgames met zijn vrienden op elk vrij moment van de dag. Aan het eind van de maand zijn je kinderen door hun data- of belbundel heen, terwijl er bij jou altijd genoeg over blijft. 

Eigenlijk zou je wel wat van jouw databundel willen doorschuiven naar het abonnement van je dochter en misschien wat belminuten toevoegen aan die van je zoon. Je wilt namelijk wel graag dat je kinderen je kunnen bereiken op het moment dat er wat is. Nu is het meestal zo dat iedereen in huis een eigen mobiel abonnement heeft met verschillende data- en/of belbundels en dit vaak ook nog bij verschillende providers.

Samen delen!

Het zou toch geweldig zijn als je dit meer zou kunnen managen. Dat je een gezamenlijk abonnement kan nemen, zodat je zelf de bundels onderling kan verdelen. Dit kan nu met Vodafone Red Together. 

Vodafone Red Together is een abonnementsvorm waarbij gezinnen hun abonnementen kunnen bundelen en samen een pot data delen. De beheerder krijgt toegang tot verschillende functies in de My Vodafone App. Hij of zij kan dataverbruik inzien van de hele groep, notificaties instellen per familielid zodra ze een X aantal GB hebben gebruikt en er is een pauzeknop om per persoon in en uit te schakelen. Er is dus geen argument meer dat iemand geen beltegoed of data heeft om contact te hebben met het thuisfront.

Allemaal voordelen

Het werkt super simpel. Iemand uit het gezin, dat bestaat uit minimaal twee abonnementen en maximaal vijf, kiest een Red Together abonnement en de rest van de familieleden sluit een Red Together Extra abonnement af. Het hoofdabonnement bevat 40GB met onbeperkt bellen en sms’en en 100 gratis belminuten vanuit Nederland naar nummers in de EU. Die data verdubbelt naar 80GB zodra je de abonnementen aan elkaar koppelt.

Als je thuis ook nog klant bij Ziggo bent, dan tellen de non-stop gratis extra’s en kan de verdubbeling oplopen tot wel 160GB per maand. Probeer dat maar eens op te krijgen! 

Hiermee kan je man straks op vakantie op zijn telefoon elke dag even de laatste kilometers van Le Tour de France zien, je zoon de finale van het WK voetbal, stuurt je dochter foto’s van alle leuke jongens op de camping naar haar vriendinnen en Skypen jullie iedere dag even met opa en oma die lekker in hun stacaravan in Nederland zijn gebleven.

Bekijk zelf eens de voordelen op www.vodafone.nl/together en laat je verrassen hoeveel jullie samen uit dit familieabonnement kunnen halen!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Bron beeld

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Debbie zei

  Heel handig, maar ik heb gekozen voor een abonnement met onbeperkt data voor mijn puberdochter. 20 euro per maand en nergens omkijken naar. Geen last dus van ‘mam mn data is op’

 • FERDY zei

  JA

 • Marian van Dijk zei

  Handig!! Goed bedacht van Vodafone! Iets om te onthouden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 4 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 4 maanden geleden
 • 12 minuten lezen