Waar ben je naar opzoek?

Wie zegt dat sprookjes niet bestaan?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wie zegt dat sprookjes niet bestaan?

Wie zegt dat sprookjes niet bestaan? Wie wil er niet voor even in een sprookje wonen? Kleine kinderen vinden dat fantastisch! Vakantiehuizenexpert Belvilla geeft tips voor sprookjesachtige vakantiehuizen; perfect voor een moeder-dochter-weekend of even lekker wegdromen met het hele gezin. Kom slapen als Doornroosje in een kasteel, laat je meeslepen in de sfeer van ‘Duizend-en-één-nacht’ of zoek de grens op tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland.

Graag deel ik onderstaande tips met jullie! Té leuk om te missen.

Als Alice in de Ardennen

Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenjurken op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtig vakantiehuis waar meisjesfantasieën overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een kopje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer terug”.Alice in Wonderland huisje

Een kasteel als Doornroosje

Bij een prinses hoort een kasteel; zo simpel is het! Belvilla biedt ruim honderd kasteelwoningen aan die je kan huren als vakantiehuis. Ze staan verspreid over heel Europa met een focus op Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiehuis. Zo verblijf je in de Bourgogne bijvoorbeeld in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad.

Vakantiehuisje Doornroosje

In het huisje van Hans en Grietje

Hans en Grietje of Goudlokje zijn net de deur uit, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek. Een huisje aan de Noord-Hollandse kust geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos. Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen?

Slapen in het huisje van Hans en Grietje

Ik ben benieuwd: In welk huisje zou jij willen overnachten?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen