Waar ben je naar opzoek?

Limburgse bevalt van tweeling en had geen idee dat ze zwanger was

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Limburgse bevalt van tweeling en had geen idee dat ze zwanger was

Waar Carnaval wel niet goed voor is! De Limburgse Manon Hogenboom uit Vaesrade kwam voor een aangename verrassing te staan. Ze had zich tot in de puntjes voorbereid op een weekendje feesten met Carnaval en afgelopen donderdag feestte ze er nog vrolijk op los op het Auw Wieverbal in Valkenburg. Onwetend dat ze zwanger was… door al dat gehos en gespring wekte ze de bevalling op van… haar tweeling! Zie, weeën opwekken door uit je dak te gaan helpt dus wel!

Niet één maar twéé baby’s

Vrijdagochtend is Manon moeder geworden van een tweeling, meldt 1Limburg. Manon wist helemaal niet dat ze zwanger was en toen ze last kreeg van buikpijn (weeën) dacht ze aan een blindendarmontsteking. Ze ging naar het ziekenhuis en zette daar twee baby’s ter wereld! Hier hadden ze niet op gerekend. Halsoverkop moest de babykamer in orde gemaakt worden en vader Werner Colaris had ook tijd nodig om even aan het idee te wennen dat hij nu vader is van vier dochters.

Welkom Julie en Lynn!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen