Waar ben je naar opzoek?

Lieke van Lexmond is bevallen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Lieke van Lexmond is bevallen

Vers van de pers! Lieke van Lexmond is gisteren bevallen van hun zoontje. De eerste foto op Instagram is prachtig! Ik moet nog wel even oefenen op de naam. Geen idee hoe je die uitspreekt! Lieke; van harte gefeliciteerd!

24-09-2014 Vik Barthélemy van Veggel. ‘Je bent een droom!’ #❤️ #intenseLiefde #smoorverliefd

Gisteren plaatste zus Jetteke al deze foto!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 3 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 21 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen