Waar ben je naar opzoek?

Lieke van Lexmond is bevallen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Lieke van Lexmond is bevallen

Vers van de pers! Lieke van Lexmond is gisteren bevallen van hun zoontje. De eerste foto op Instagram is prachtig! Ik moet nog wel even oefenen op de naam. Geen idee hoe je die uitspreekt! Lieke; van harte gefeliciteerd!

24-09-2014 Vik Barthélemy van Veggel. ‘Je bent een droom!’ #❤️ #intenseLiefde #smoorverliefd

Gisteren plaatste zus Jetteke al deze foto!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen