Waar ben je naar opzoek?

De leukste jurkjes voor mama

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De leukste jurkjes voor mama

Ik ben heel erg fan van elastische jurkjes. Niet van die jurkjes die gemaakt zijn van zo’n dunnen stof (want daar zie je alles in) maar jurkjes die gemaakt zijn van een dikkere stof zodat je een en ander kunt verbergen. Dit soort jurkjes voelen aan als pyjama’s maar zien er wel mooi uit. Jurkjes zijn altijd goed om te dragen en ik heb er ook veel in mijn kast hangen. 

Gek op jurkjes

Ik heb een aantal merken waar ik fan van ben. Jurkjes van Steps, Dresses Only, SRNDPTY, Vanilia en Juffrouw Jansen zijn mijn favorieten merken. Vooral omdat ze jurkjes maken voor de vollere vrouw en daar ook goed rekening mee houden.

Mijn nieuwste aanwinst is een jurkje van SRNDPTY die ik kocht bij Dresses Only. Een leuk casual jurkje met een gouden rits op de rug als detail. En hij is heerlijk elastisch. Ik draag dit jurkje graag met een zwarte legging of (dikke) panty met zwarte laarsjes of sneakers en een spijkerjasje. Super simpel maar wel heel leuk!

Betaalbare sieraden

Bij mijn nieuwste jurkje (en natuurlijk ook voor bij alle andere leuke jurkjes die ik heb) zocht ik nog een leuk sieraad. Bij Lucardi Juwelier Assen vond ik wat ik zocht. Lucardi is de grootste op het gebied van sieraden en horloges en ik ben in de webshop goed geslaagd. Ik stond versteld van het grote assortiment en kiezen was dan ook best moeilijk! De sieraden zijn hip en trendy en wat nog belangrijker is: ze zijn heel betaalbaar!

Ik ben dol op horloges. Daarom koos ik voor een prachtig horloge van het merk Regal. Het horloge heeft een rosekleurige mesh band en een witte wijzerplaat. De kast van het horloge heeft een diameter van 40 mm. Daarbij koos ik ook nog voor een ketting: een zilveren roseplated hart.

In deze blog staan gesponsorde links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • juli zei

  Hallo
  Het horloge is echt mooi en ik hou ook erg van de combinatie met de ketting. Gelukkig komt Kerstmis binnenkort!

 • Alyt van der Heide zei

  Ja jurkjes!!! Hoewel ik jaren spijkerbroeken heb gedragen, is daar wat verandering in gekomen. Jurkjes leggings love it. En ja die lucardi bon is natuurlijk helemaal te gek om se outfit even helemaal bling bling af te maken. Doe graag mee.

 • Vanessa Raffaela Sibma zei

  Wat heb je een leuke combi gekozen! De jurk ziet er tip uit en de sieraden ook. Ik loop Lucardi vaak voorbij, niet wetende dat ze zulke leuke items hebben.

 • Jeske van Strien - Matthijssen zei

  Je hebt duidelijk smaak! Ik draag ook graag jurkjes. Het is even zoeken maar als je een jurk met een mooie pasvorm hebt gevonden, kun je je ook als vollere vrouw zo mooi voelen. En als het dan ook nog lekker zit…love it! Sieraden draag ik eigenlijk te weinig. Helaas. Vind het wel erg mooi maar in de drukte van alledag komt het er lang niet altijd van om eens lekker te shoppen voor mooie sieraden. Laat staan ze te dragen. Maar daar moet verandering in komen. Jij hebt met deze blog mijn ogen weer even geopend Dankjewel! Ik zou graag kans maken op de waardebon van Lucardi.
  Groetjes, Jeske

 • Saskia zei

  Zo leuk! Ik ga intocht eens zoeken naar die merken, het mag al eens wat verstoppen, want dat is de regendag ik te weinig een kleedje draag. Zo herkenbaar, en als ik die dankzij kunnen pimpen met wat mooie juweeltjes …

 • Erika zei

  Wauw wat een super leuk jurkje Linda!
  Ik ben ook altijd op zoek naar leuke jurkjes die in het dagelijkse moederleven makkelijk te dragen zijn. En sinds ik aardig wat afgevallen ben zijn de jurkjes die ik heb niet super mooi meer. Dus ik doe supergraag met je winactie mee!

 • Lotte Kettenis zei

  Super leuk! Na 3 kinderen binnen 3 jaar is mijn kledingmaat en style wel iets veranderd. Deze jurkjes zijn idd ideaal voor als je iets voller bent geworden <3

 • Stèphanie zei

  Super leuke sieraden hebben ze bij lucardi, ik snuffel regelmatig even op de site om iets leuks te vinden.
  Nu nog even de garderobe aanvullen met winterjurkjes en lekkere warme vesten aangevuld met nieuwe sieraden, en dan kan de winter echt beginnen.

 • Serena zei

  Is het vandaag een goede dag om iets te winnen? I hope so!! Want dit zou wel heel erg leuk zijn! Net als veel andere mama’s kom ik vaak met dingen voor de kids thuis. Hoe heerlijk zou het zijn om echt even los te gaan voor mezelf?

 • Linda zei

  Hier ook een mama van 3 jonge kids. Ik droeg eerst nooit jurkjes maar vindt het nu ideaal, leuk en zit heerlijk.
  Wel moet ik echt jurkjes aan met een v-hals anders staat het mij niet. En daardoor is de zoektocht naar het juiste jurkje soms best moeilijk. Ik ga jou favo jurk winkels nog even bekijken
  Fijn weekend !

 • Fardau zei

  Wauw wat een gaaf jurkje! Ik draag heel graag jurkjes, maar heb er veel met lange mouwen of zonder mouwen. Jurkjes met een korte of 3/4 mouw heb ik nog niet zoveel. Wie weet komt daar binnenkort verandering in door deze toffe winactie 🙂
  Dresses Only ken ik nu ruim 5 jaar. Echt een site waar ik hebberig van word!

 • Syl zei

  Superleuke jurk! Met 34 wkn op de teller hoop ik met kerst dadelijk toch een jurk aan te durven doen. Snel eens een kijkje nemen bij jouw itps

 • Anna zei

  Ik doe heel graag mee!!

  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina zei

  de feestdagen komen eraan dan wil je er toch extra mooi en stijlvol opstaan

 • Suus zei

  Wauw wat een gave combinatie heb je uitgezocht helemaal leuk.
  Ik zou het zelf dragen met sneakers of stoere boots met leren jas.
  Jou accessoires maken het helemaal af!

 • Lisette zei

  Ik wil heel graag een mooi mama-sieraad met 2 steentjes, voor elke zoon een. Alleen er zijn altijd wel andere dingen waar dat geld beter aan besteed kan worden. (de kinderen )

 • Heidie van der Steeg zei

  Ik zie het groene jurkje niet terugkomen in de blog, dat vind ik er mooi, waar is dat van? Ik vind het alleen nooit zo fijn dat veel kleding grotendeels uit polyester bestaat, dan krijg je al snel zo’n zweetlucht vind ik. Gelukkig heb je daar met sierraden geen last van Ik kom graag in aanmerking voor de Lucardi cadeaubon Die bon zou ik delen met mijn oudste nichtje, leuk om samen te gaan shoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 3 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 3 maanden geleden
 • 12 minuten lezen