Waar ben je naar opzoek?

Dit is de leukste tape voor kinderen die fan zijn van Lego®

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dit is de leukste tape voor kinderen die fan zijn van Lego®

Heb jij een kind in huis die helemaal weg is van Lego®? Dan kun je je lol op met onderstaande tip. 

Er is namelijk een tape waarmee je de vrijheid hebt om overal met bouwstenen te bouwen. Dit is tape speciaal gemaakt voor Lego®. Brickit! tape geeft een geheel nieuwe dimensie aan het bouwen met bouwstenen en stimuleert de creativiteit nog verder. Brickit! tape is geschikt voor onder andere Lego®, Mega Bloks® & Kre-O®.

Brickit! kan met een schaar worden geknipt en is zeer buigbaar. Gebruik de tape op de muur of het plafond, op ander speelgoed, op een raam of op andere bouwstenen. De siliconen nopjes houden de bouwstenen stevig vast. Het speelveeld wordt eindeloos vergroot. Brickit! is gemaakt van niet-giftig siliconen en de plaklaag is van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen creaties ook ondersteboven worden gebouwd. De tape is herbruikbaar maar zoals met elke sterke plaklaag wordt de werking minder na veelvuldig hergebruik. De plaklaag laat geen resten achter bij het verwijderen van de tape.

Super leuke tape dus voor de Lego fans die net een stapje verder willen gaan in hun creativiteit.

De tape kost 12,95 euro en is HIER te koop.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen