Waar ben je naar opzoek?

Laatste wens van doodzieke Isa; stuur je haar een kaartje?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Laatste wens van doodzieke Isa; stuur je haar een kaartje?

Je wereld staat stil als je hoort dat je kind ongeneeslijk ziek is. Dat ze doodgaat! Daar wil je niet over nadenken. Maar het overkwam Monique Mengers en haar man Edwin. Hun dochter Isa (3) is ziek. Ze wordt niet meer beter en gaat dood. 

Twee handen op één buik

Doodzieke Isa is dol op post. De post openmaken en kijken wat ze krijgt. De kaartjes lezen en ze vervolgens bewaren. Maar ook haar grote zus Suus (8) houdt heel erg van post. Zij maakt de ziekte van haar zusje Isa heel bewust mee. De twee zijn twee handen op één buik.

Op Radio Gelderland sprak Corine van Dijk met Monique Mengers, de moeder van Isa en Suus.

Laatste wens van doodzieke Isa

Hun leven zit momenteel in een achtbaan. Het is niet voor te stellen hoe ze zich nu moeten voelen. Ze weten dat hun dochter niet meer beter gaat worden. Hoe ga je daarmee om? Hoe vertel je dat aan je dochter en aan haar zus? Op dit moment zijn ze bezig met de uitvaart. Er is geen tijd meer voor plannen. Isa is een vechter want ze is er nog. Haar laatste wens is dat zij en haar zus Suus heel veel kaartjes krijgen.

Zullen wij ze helpen om deze wens in vervulling te laten komen? Een kleine moeite wat met grote vreugde wordt ontvangen.Stuur je kaartjes en pakketjes naar:

Isa en Suus Mengers
Haitsma Mulierweg 28
7101 CA Winterswijk

Laatste wens van Isa

Bron: Omroep Gelderland

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 50 minuten geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen