Waar ben je naar opzoek?

Krijgt Anouk een jongen of een meisje?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Krijgt Anouk een jongen of een meisje?

Anouk is in verwachting van haar zesde kind. Dat wisten we al maar het super leuke nieuws is, is dat ze een meisje verwacht. Dit wordt haar tweede dochter. Op basis van een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws meldt de Telegraaf dit. 

Nog een zevende kind?

Anouk had altijd al de hoop op nog een meisje dus haar droom komt uit. Anouk riep tijdens de aankondiging van haar zesde zwangerschap dat dit de laatste zou zijn. Ondertussen sluit ze een zevende zwangerschap niet uit. Ze kreeg een positieve reactie van een moeder op school over haar leeftijd waardoor het sindsdien door haar hoofd spookt. Volgens Anouk vindt ze het gewoon prettig om te weten dat het kan. Dus wie weet…

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen