Waar ben je naar opzoek?

Koninklijke tweeling geboren

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Koninklijke tweeling geboren

Er is een koninklijke tweeling geboren! Gisteravond is prinses Charlene van Monaco bevallen van een tweeling. Een jongen én een meisje. Moeder en kinderen maken het goed. Ze hebben de namen Gabrielle en Jacques gekregen.

Volledige namen

Het meisje heet Gabriella Thérèsa Marie en de jongen heet Jacques Honoré Rainier. Jacques zal troonopvolger worden. Tot nu toe had Albert (56 jaar) alleen maar buitenechtelijke kinderen. Van een Amerikaanse serveerster en met een Togolese stewardess. In 2011 is hij getrouwd met Charlene.

Na de geboorte werd het paleis roze en blauw van kleur en klonken er kanonschoten.

Koninklijke tweeling

 Bron (foto): ANP

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 3 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen