Waar ben je naar opzoek?

Kliederen op de ramen. Het mag van mama!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kliederen op de ramen. Het mag van mama!

Gelukkig hebben mijn kinderen nog nooit op vloeren of muren getekend terwijl mama uit het zicht was. Ook niet als ik wel in het het zicht was 😉 Gelukkig, even afkloppen… Ze weten heel erg goed dat ik dat echt niet wil hebben. En ze doen het ook niet. Braaf he? Haha! Daarom moesten ze er ook wel even aan wennen dat ze opeens wel van mama op de ramen mochten tekenen. Maar het duurde niet lang of ze graaiden gretig naar de stiften en gingen aan de slag. Ze lieten het zich geen twee keer zeggen…

Wat is er nou leuker dan op ‘gekke plekken’ een tekening te maken? Zo is stoepkrijt in de zomer ook altijd weer een hit. Het is weer eens wat anders dan op een vel wit papier tekenen of in een kleurboek kleuren. En op de ramen tekenen doen ze niet dagelijks dus mama scoorde punten bij de koters.

Al 100 jaar Crayola

In deze blog kon je al zien dat mijn kids enthousiast creatief aan de slag waren gegaan met de producten van Crayola. Crayola laat kleuren leven! Crayola gelooft in grenzeloze verbeelding, de kracht van het spel en de magie van dromen. Drijvende huizen en vliegende auto’s vind je alleen maar in de belevingswereld van kinderen. Crayola bestaat al sinds 1903 en is gestart met een doos vetkrijtjes. Al meer dan 100 jaar stimuleren ze de creativiteit van kinderen en 100 jaar later is hun assortiment uitgebreid met kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed.

Tekenen op de ramen met de Crayola raamstiften

Met de raamstiften van Crayola kunnen kinderen op ramen en glasoppervlakken hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Uiteraard hebben wij deze stiften getest. Of concreet: mijn kinderen. Ik keek toe!

Eindelijk mag er op de ramen getekend worden! De kleuren zijn intens, pakken goed en de stiften zijn fijn om mee te tekenen. Het fijne is dat de stiften goed pakken, en de tekeningen er ook weer goed en makkelijk te verwijderen zijn. Een doekje erover en klaar is mama! Een uitschieter naar de raamkozijnen is ook geen probleem want ook dit kan er afgewassen worden. De stiften lekken niet, dat is wel zo fijn. Vergeet alleen niet de doppen op de stiften te plaatsen zodat ze niet uitdrogen.

Kortom: het tekenen met de raamstiften van Crayola is een super leuke activiteit voor kinderen. Tijdens de zomervakantie kunnen ze zich heerlijk uitleven. Wij hebben al heel wat uurtjes getekend. En andere moeders en kids zijn ook als testteam ingezet. Hun creaties kun je binnenkort bekijken!

De raamstiften zou ik ook zeker aanbevelen aan kinderdagverblijven en scholen!

>> Meer informatie vind je op de website van Crayola. Veel tekenplezier!

Tekenen op het raam met de Crayola raamstiften

Getest: Crayola raamstiften

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen