Waar ben je naar opzoek?

Kleur je leven

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kleur je leven

Kleuren is hip, tenminste, de kleurboeken voor volwassenen zijn niet aan te slepen. Echter zelf de juiste kleuren kiezen voor je dagelijkse look blijkt minder eenvoudig.

Kleur je dag

Welke kleur je draagt beïnvloedt hoe jij je voelt. Heb je jouw dag niet? Speel hiermee en draag kleuren waarmee je niet opvalt. Nu wil je natuurlijk niet altijd een grijze muis zijn. Daarom koop je kleding die bij je lichaamstype past, maar de kleur is minstens net zo belangrijk! Benadruk je pluspunten; heb je een hele bleke huid? Dan staan koude kleuren je goed. Heb je een lichte tint? Dan kunnen gedempte kleuren, zoals okergeel, je goed staan. Als je goed raad weet met welke kleuren bij je passen, voorkom je miskopen.

Straal met zilver of goud

Als vrouw heb je een voorkeur voor goud of zilver. Vaak komt dit door je verleden, kijk maar eens naar de voorbeeldvrouwen in je leven. Draagt je moeder goud? Grote kans dat jij dan ook gouden sieraden wilt hebben. Echter of dit echt bij je past, is een tweede vraag. Goud is qua kleurtoon warm, zilver en witgoud zijn koelere kleuren. Ben je in de winkel en zie je een zilver of gouden truitje hangen? Houd deze dan eens bij je gezicht. Bij welke kleur ga je stralen?

Speel met make-up

Als jong meisje draag je vaak voor het eerst make-up. Je doet extra je best in de puberteit, maar naarmate je ouder wordt, lijkt make-up minder belangrijk en kiezen veel mama’s voor een standaard look. Een standaard look bestaat eigenlijk helemaal niet, want in de ideale wereld sluit je make-up aan op je kleding en sieraden. Vergeet daarom niet om producten te kopen waar je blij van wordt. Een knalrode lippenstift of een felle oogschaduw en vergeet ook niet dat je je door nagellak op en top vrouw voelt.

Kleur je leven

Dit is een bijdrage van your look for less online.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen