Waar ben je naar opzoek?

Kleinste brandblusser ter wereld

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kleinste brandblusser ter wereld

Er is een nieuwe brandblusser op de markt gekomen: de kleinste brandblusser ter wereld. Deze brandblusser werkt zonder drijfgas. Hij voldoet aan alle Nederlandse én Europese richtlijnen. Hij weegt slechts 280 gram en is vijftien centimer en is een musthave voor alle mama’s (to be) en vrouwen!

Kleinste brandblusser blust brandjes

Doordat de brandblusser zo klein en handzaam is kun je hem bedienen met één hand. De brandblussers zijn vanuit elke hoek bruikbaar, spuiten schuim en zijn drie jaar houdbaar. Ze hoeven niet zoals traditionele brandblussers periodiek te worden gekeurd en hoeven niet rechtop te staan. En het apparaat doet het ook nog als het op z’n kop is gehouden of is omgevallen. Daarnaast is de blusstof biologisch afbreekbaar en heeft geen negatief effect op elektrische apparatuur.

Weetjes over brand

Alleen al dit jaar brak er in Nederland tot nu toe 16 keer per dag brand uit in huis. Daarbij vielen 600 (zwaar)gewonden, maar liefst 52 doden en deze laatste cijfers lijken voor 2014 alleen maar erger te worden, becijferde Brandweer Nederland.

Handzaam voor jong en oud

Deze veilige brandblusser is voor jong en oud gemakkelijk te bedienen. Zo kunnen de kinderen hem ook gebruiken mocht het misgaan, waar we natuurlijk niet aan willen denken maar een goede voorbereiding kan heel wat leed voorkomen. Je kunt de brandblusser gebruiken bij vlam in de pan of wanneer elders in huis brand ontstaat. Wat dacht je van waxinelichtjes in je huis? Voor je het weet gaat het mis…
En wees eens eerlijk: wie kan er nou overweg met zo’n groot blusapparaat?

Huis- tuin- en keukenbranden

De brandblussers zijn speciaal ontwikkeld voor veel komende huis- tuin- en met name keukenbranden. Ter illustratie; een keukenbrand van zo’n vijf liter brandend keuken- of frituurvet is in een handomdraai met het apparaat geblust. De blussers zijn nu al in de zorg te koop en komen vanaf oktober voor de consumenten op de markt.

Ga jij hem kopen? Ik ga hem zeker aanschaffen voor in huis. Een veilig gevoel dat ik toch wat bij de hand heb. Want eerlijk? Ik heb nog niet eens zo’n ouderwets blusapparaat in huis…

Bron: ANP en Ardexx

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen