Waar ben je naar opzoek?

Kleine Dré heeft groot nieuws!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kleine Dré heeft groot nieuws!

Kleine Dré, de zoon van André Hazes, is in de zevende hemel met zijn Monique. Eindelijk mogen ze het vertellen. Ze worden namelijk papa en mama! Dré is dolgelukkig en kan niet wachten tot het zover is.

De wens van Dré is volgens eigen zeggen in vervulling gegaan. Hij plaatst een foto op Instagram tijdens zijn vakantie met Monique.

“EIN-DE-LIJK kunnen wij het met jullie delen… Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!! Wij zijn in de zevende hemel en genieten in alle rust en met heel veel dankbaarheid van onze vakantie.”

Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws Dré en Monique. Geniet ervan! En natuurlijk van jullie heerlijke vakantie.

Dre Hazes wordt vader

Beeld: Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen