Waar ben je naar opzoek?

Baby uit snikhete auto gehaald op het parkeerterrein van IKEA

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Baby uit snikhete auto gehaald op het parkeerterrein van IKEA

Baby uit auto bevrijd Ikea

Sorry hoor maar voor dit nieuwsbericht heb ik geen goed woord over. Hoe dom kun je zijn als ouders? Door de jaren heen passeren deze berichten in het voorjaar en de zomer regelmatig de revue. Ouders die hun kind in de auto laten zitten en zelf gaan winkelen. Of ze simpelweg vergeten eruit te halen. Ondertussen warmt de auto lekker op en gaat het kind bijna dood van de hitte. 

Ook dit weekend was er weer een ouderstel dat hun kind in de auto liet zitten en zelf lekker ging winkelen in de IKEA. Vervolgens hebben beveiligingsmedewerkers van de IKEA Delft de baby uit de auto bevrijd. Ze hoorde de baby huilen in de auto waarin de temperatuur flink was opgelopen. Ze hebben de kofferbak geopend en de baby bevrijd.

De baby heeft geen blijvend letsel overgehouden en hoefde niet naar het ziekenhuis. Maar toch! Hoe dom ben je als ouders? Dat er echt ouders zijn die dit nu nog steeds niet snappen, kan ik niet bij. Uiteraard heeft de politie een hartig woordje met ze gesproken en hebben ze een melding gemaakt bij het AMK. Het kindje had gewoon dood kunnen gaan…

Bekijk de beelden hier.

Bron beeld: Flickr

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Renate van Kesteren zei

  Maar je laat toch überhaupt je kindje niet in de auto zitten? . Te gek voor woorden. Durfde mijn kinderen zelfs niet alleen te laten als ik de auto ging tanken en betalen. Elke zomer weer…kinderen en honden in de auto

 • tineke zei

  bizar, warm of koud, zowiezo begrijp ik niet dat je een kind alleen in een auto achter laat..
  Gelukkig hebben ze het op tijd gezien.

 • ByLeen zei

  Ik word echt misselijk als ik dit soort dingen lees
  Ouders lekker winkelen en kind gaat gewoon bijna dood in auto, vind het raar dat het bij een waarschuwing blijft

  Ik heb echt geen goed woord over voor deze ouders!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

 • 4 dagen geleden
 • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

 • 5 dagen geleden
 • 2 minuten lezen