Waar ben je naar opzoek?

Kindercottage in Center Parcs de Eemhof

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kindercottage in Center Parcs de Eemhof

Op uitnodiging van Center Parcs gingen wij een weekendje weg. We verbleven in een kindercottage en genoten van een Pack&Go Kids vakantie. Center Parcs de Eemhof ligt direct aan het Eemmeer en staat garant voor een sportieve en actieve vakantie. Als je zin hebt om te relaxen en niet actief bezig te zijn, dan zijn er ook genoeg dingen te doen. De kindercottage in Center Parcs zijn van alle gemakken voorzien.

Kindercottage in Center Parcs

De kindercottage is de ideale cottages voor een vakantie met kinderen. Alle voorzieningen zijn in de kindercottage in Center Parcs aanwezig. Deze cottage zijn speciaal voorzien van alle gemakken en van speelgoed en speelgelegenheid voor de kinderen. Naast de Pack&Go Kids vakantie hebben ze zich in het huisje niet hoeven vervelen. Het speelhuisje waarbij ze van binnen naar buiten konden gaan was een groot succes. De speelkamer is ingericht met een speeltafel, spellen en puzzels aan de muur en een poppenkast waar vele voorstellingen werden gegeven. De kindercottage is kindvriendelijk ingericht: met een kinderopstapje in de badkamer, een stapelbed met hekje, kindermeubilair, twee aparte toiletten en een bad. Het huisje is omheint met een hek zodat je zeker weet dat de kinderen niet weg gaan lopen.

indeling-kindercottage

Wij genoeten van de NESCAFE Dolce Gusto, de afwasmachine (heel fijn dat je op vakantie niet af hoeft te wassen), een flatscreen (net zoals thuis) en de open haard. Buiten stond er nog een mooie BBQ!

Center Parcs de Eemhof

Center Parcs de Eemhof heeft een prachtige Aqua Mondo met geschikte zwembaden voor kinderen. Deze ondiepe baden met zandbak bieden veel uren speelplezier. Zelfs onze jongste van 1,5 jaar genoot van dit badje. Aan het einde van het weekend klom ze zelfstandig om de trap en gleed ze van het glijbaantje. De wildwaterbaan vonden de oudste twee geweldig!

Voor de kinderen is er nog een mooie kinderboerderij, skelterbaan, de Kids Club en verschillende speeltuintjes.

We hebben genoten van dit weekend weg. Wil je een weekend weg boeken in een kindvriendelijk huisje? Een kindercottage in Center Parcs is zeker de moeite waard om in te verblijven.

Kindercottage in Center Parcs

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen