Waar ben je naar opzoek?

Kate Middleton is bevallen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kate Middleton is bevallen

We hebben nieuws; Kate Middleton is bevallen. Vandaag (zaterdag) is het tweede kindje van Kate en William geboren.  Iedereen was met smart aan het wachten po het nieuws van een nieuw prinsjes of prinsesje. Ze is bevallen in een ziekenhuis in Paddington in Londen. 

Beschuit met roze meisjes

Kleine George is inmiddels grote broer geworden van een zusje. Rond 12.00 uur is bekendgemaakt dat Kate Middleton is bevallen van een meisje. Zowel de moeder als de baby maken het goed. Dit meldt het Britse Koningshuis via Twitter.

En ze heet…?

Op de naam moeten we nog een paar dagen wachten. Dat is gebruikelijk. De naam wordt een paar dagen na de geboorte bekendgemaakt. Volgens Kensington Palace is het meisje om 8.34 uur lokale tijd geboren. Ze weegt ruim 3,7 kilo.

Troonopvolging

Het tweede kind van Kate Middleton en William neemt de vierde plaats in bij de troonopvolging. Eerst komt prins Charles, daarna volgen William en George.

Wij feliciteren William, Kate en George met de geboorte van hun kleine meisje. Je kunt je felicitaties kwijt onder deze blogpost!

kate middleton bevallen

De winnaar van de winactie zal afgehandeld worden als we weten hoe het kleine meisje heet. De winactie is vanaf nu gesloten!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen