Waar ben je naar opzoek?

Kate Middleton is bevallen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kate Middleton is bevallen

We hebben nieuws; Kate Middleton is bevallen. Vandaag (zaterdag) is het tweede kindje van Kate en William geboren.  Iedereen was met smart aan het wachten po het nieuws van een nieuw prinsjes of prinsesje. Ze is bevallen in een ziekenhuis in Paddington in Londen. 

Beschuit met roze meisjes

Kleine George is inmiddels grote broer geworden van een zusje. Rond 12.00 uur is bekendgemaakt dat Kate Middleton is bevallen van een meisje. Zowel de moeder als de baby maken het goed. Dit meldt het Britse Koningshuis via Twitter.

En ze heet…?

Op de naam moeten we nog een paar dagen wachten. Dat is gebruikelijk. De naam wordt een paar dagen na de geboorte bekendgemaakt. Volgens Kensington Palace is het meisje om 8.34 uur lokale tijd geboren. Ze weegt ruim 3,7 kilo.

Troonopvolging

Het tweede kind van Kate Middleton en William neemt de vierde plaats in bij de troonopvolging. Eerst komt prins Charles, daarna volgen William en George.

Wij feliciteren William, Kate en George met de geboorte van hun kleine meisje. Je kunt je felicitaties kwijt onder deze blogpost!

kate middleton bevallen

De winnaar van de winactie zal afgehandeld worden als we weten hoe het kleine meisje heet. De winactie is vanaf nu gesloten!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen