Waar ben je naar opzoek?

K3 stopt ermee

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
K3 stopt ermee

Slecht nieuws voor de kleine K3 fans! K3 stopt ermee, ze gaan uit elkaar. Het succesvolle drietal houdt straks, om 15:00 uur, een persconforentie waarbij ze “groot nieuws” gaan aankondigen. Volgens de krant Het Laatste Nieuws zou dit het einde van de huidige vorm van K3 betekenen. In het najaar zou er een doorstart komen. 

Succesvol meidentrio K3 stopt

Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29) vormen momenteel K3. In 1998 is de meidengroep ontstaan. Kathleen Aerts was toen nog een lid van de meidengroep. De meidengroep bestaat dus al 17 jaar! 17 lange jaren zijn ze mega succesvol geweest. In 2009 stapte Kathleen Aerts uit de groep en na een televisiezoektocht werd de Nederlandse Josje Huisman gekozen om haar te vervangen.

Nu, 5 jaar later, stopt niet één zangeres ermee maar alle drie… Ze gaan uit elkaar. De geruchten gaan dat het einde zou bij Josje vandaan komen omdat ze het meidentrio beu zou zijn.

Hoe nu verder? 

K3 stopt ermee

Bron: VTM nieuws

UPDATE: De kogel is door de kerk, K3 stopt ermee. Het bericht is er officieel uit en Nederland en Belgie gaan los. Vooral Josje wordt compleet afgebrand. Aan de berichten op Twitter te zien was ze de laatste shows al niet meer zo happy, kwam ze een keer te laat en kon Karen haar toen wel schieten.

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen