Waar ben je naar opzoek?

Joran van der Sloot is vader geworden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Joran van der Sloot is vader geworden

Ohhh my! Joran van der Sloot is vader geworden. Zijn vrouw Leidy Figueroa is bevallen van een meisje. Ze heeft wel een heel bijzondere naam gekregen…

RTL Boulevard meldt vandaag dat Joran van der Sloot vader is geworden van Dushi Trudie. Het was een zware bevalling maar het gaat goed met moeder en dochter. Joran zit in een zwaar beveiligde gevangenis en weet nog niet dat hij vader is geworden. Apart dat de hele wereld het al weet behalve de vader himself. Moeder Leidy heeft de naam verzonnen. Joran heeft de tweede naam gekozen. Dushi Trudie heeft ook nog een halfbroertje van 3.

Joran van der Sloot zijn gezondheid gaat hard achteruit omdat hij nog steeds in hongerstaking is. Na een ruzie met de gevangenisdirecteur is hij overgeplaatst naar de beruchte gevangenis Challapalca.

De bezwangering van zijn vriendin roept zeker vragen op. Is het echte liefde of een truc van de Nederlander? Over 28 jaar komt van der Sloot vrij en zal hij de opvoeding van zijn kind totaal gemist hebben. De vraag is of hij daarna een vrij man is.

Bron afbeelding © EPA
Bron afbeelding © EPA
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen