Waar ben je naar opzoek?

Jongetje geboren met het uiterlijk van een 80-jarige

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Jongetje geboren met het uiterlijk van een 80-jarige

In Bangladesh is er een jongetje geboren met het uiterlijk van een 80-jarige. Hij heeft al rimpels, holle ogen en haar op zijn rug. Het jongetje ziet eruit als een 80-jarige man. Volgens de doktoren heeft hij de ziekte progeria (ouderdomsziekte).

Ondanks de ziekte van het jongetje zijn de ouders heel blij met hem. Ze hebben al een dochter en zijn heel blij met hun pasgeboren zoon. Ook al ziet hij er niet uit als een baby. Ze hopen dat hij in goede gezondheid op kan groeien maar kinderen met deze ziekte worden vaak niet ouder dan 13 jaar.

De ziekte progeria treft één op de vier miljoen mensen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 1 dag geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen