Waar ben je naar opzoek?

Jep. Carice is serieus zwanger!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Jep. Carice is serieus zwanger!

Twee maanden geleden kondigde Carice van Houten (39) aan dat ze zwanger is. Samen met haar partner Guy Pearce (48) verwachten ze hun eerste kindje. Tot nu toe bleef het stilletjes rondom de zwangerschap van Carice. Haar vader overleed kort geleden ook nog. Een verdrietig moment en heftig als je zwanger bent en bomvol hormonen zit.

> Lees ook: Actrice Carice van Houten heeft super leuk nieuws!

Maar vandaag plaatste Carice een foto van haar babybuikje. Ze plaatst daarbij de tekst: “You know you’re seriously pregnant when your mother starts buying you a ‘grabber’.” Jep. Ze is dus serieus zwanger. En bedankt mam… 😉

You know you’re seriously pregnant when your mother starts buying you a ‘grabber’.

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Budgettips huishouden: 8 geldbesparende tips!

  • 11 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Tieners & Pubers

De lichamelijke ontwikkeling van een puber

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Tieners & Pubers

12 jaar kind en alle ontwikkelingsfases

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen