Waar ben je naar opzoek?

Jamie Oliver met zijn vijfde kindje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Jamie Oliver met zijn vijfde kindje

Een paar dagen geleden is de vrouw van Jamie Oliver, Jools, bevallen van hun vijfde kind. Het gaat goed met moeder en kind en ook met de opnieuw kersverse papa. Hij geniet volop van het samenzijn en het rondhangen met zijn boy.

Hoe de vijfde spruit van Jamie en Jools heet weet nog niemand. Het stel houdt van bijzondere namen en kiezen later een naam voor de baby. Hun vijfde kind en tweede zoon. Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar!

Hanging out with my boy in the veg patch!! As you do … big love guys, happy Thursday jamie o xx X xx

Een foto die is geplaatst door Jamie Oliver (@jamieoliver) op

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen