Waar ben je naar opzoek?

Jaloers op Doutzen Kroes

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Jaloers op Doutzen Kroes

Ik beken: ik ben jaloers op Doutzen Kroes. Ze doet mee aan de ALS Challenge en heeft daar een filmpje van gemaakt. Ze is toch pas bevallen? Het is niet eerlijk! Ze heeft net een baby gekregen, de tweede al, maar ik zie echt geen after-zwangerschapsbuikje meer. Ik doe al jaren mijn best om van mijn buikje af te komen, zonder succes. Hoe doet ze dat toch? Wie heeft dé tip?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 1 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen