Waar ben je naar opzoek?

iPhone cases voor Moederdag

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
iPhone cases voor Moederdag

Op 11 mei is het weer Moederdag. Met de bijzondere iPhone cases voor Moederdag maak je je moeder heel blij! Elske Leenstra heeft voor Studio117 drie cases ontworpen met quotes speciaal voor moeders. Deze cases zorgen er vast en zeker voor dat jouw moeder zich heel bijzonder voelt. Of zou je hem zelf graag willen krijgen?

iPhone cases voor Moederdag

Op 11 mei kun je je moeder weer extra in het zonnetje zetten. Als je zelf mama (to be) bent weet je dat dat af en toe best fijn kan zijn. Misschien vind je Moederdag te commercieel, deze iPhone cases voor Moederdag kun je ook op een andere dag cadeau geven. Bijvoorbeeld op de verjaardag van je moeder. Of zomaar. Met deze iPhone cases voor Moederdag voelt je moeder zich het hele jaar door speciaal.

Maak de iPhone case persoonlijk

Je kunt de iPhone cases voor Moederdag ook een persoonlijk tintje geven. Tijdens het bestelproces kun je er een persoonlijke touch aan toevoegen door hem te personaliseren met je eigen naam of een andere korte tekst. Zo wordt het een bijzonder cadeau.

iPhone cases voor Moederdag

Ook nog een gratis wallpaper

Als je een keuze hebt gemaakt uit de iPhone cases voor Moederdag voor jouw moeder en je hebt hem een persoonlijke touch gegeven dan krijg je ook nog gratis een bijpassende wallpaper. Deze wallpaper vraag je aan via de website van Stdio117 (je kunt hem ook aanvragen als je geen iPhone cases voor Moederdag koopt).

Welke iPhone cases geef jij voor Moederdag?

Wie is Elske Leenstra?

Elske is zelf moeder van twee dochters, blogt over haar leven en haar ontwerpen. Ze ontwerpt kaarten, posters en printbare kalenders. Ik ben fan van haar ontwerpen!

Bestel één van de drie iPhone cases met een gratis wallpaper en maak je moeder heel blij!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Zonnebrand voor je baby en tips voor het gebruik

  • 9 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Plasticvrij poetsen met tandpasta tabletten van CHOOSE

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Producten met eiwitten en gezonde vetten

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen