Waar ben je naar opzoek?

Indrukwekkend! Dit moet je over hebben voor een IVF behandeling…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Indrukwekkend! Dit moet je over hebben voor een IVF behandeling…

Het is helaas niet voor elke moeder weggelegd om zomaar en zonder toestanden zwanger te worden. Er zijn veel vrouwen die ‘een handje geholpen’ moet worden. En nu klinkt het heel makkelijk, het is veel zwaarder dan hier beschreven. Dat bewijst deze foto die de hele wereld overgaat. Een indrukwekkende foto die laat zien dat er ook vrouwen zijn die geholpen moeten worden bij een zwangerschap het zwanger raken door IVF niet zomaar iets is…

Traject met IVF is lang en pijnlijk

Vrouwen die een IVF traject hebben doorstaan kunnen erover meepraten; het is een lange en pijnlijke weg met veel onzekerheden. En als je pech hebt moet je keer op keer opnieuw beginnen en kom je voor veel teleurstellingen te staan. Voor een zwangerschap via IVF zijn heel veel spuiten nodig voor alle hormoonbehandelingen die een vrouw moet doorstaan.

Dit is een foto die de hele wereld overgaat. Op de foto staat een baby die ter wereld is gekomen via IVF. Voor veel vrouwen herkenbaar! De honderden injectiespuiten verbeelden de hormoonbehandelingen die de Amerikaanse moeder Angela heeft moeten doorstaan om haar dochtertje te krijgen. Een moeder voor wie het niet vanzelfsprekend was om een kindje te kunnen krijgen.

Zwanger door veel hormoonspuiten en ivf

“Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.”
Sher Institutes Facebook

Voor een baby naar een vruchtbaarheidskliniek

Om zwanger te worden van haar dochter stond moeder Angela 1,5 jaar onder behandeling bij een vruchtbaarheidskliniek. Deze foto werd door de vruchtbaarheidskliniek Sher Institutes op Facebook gedeeld. Volgens de behandelend arts waren dit nog niet eens alle spuiten die nodig waren voor deze zwangerschap.

Hou vol!

Met deze foto wil moeder Angela andere vrouwen een hart onder de riem steken en oproepen om vol te houden. De emotionele achtbaan is volgens haar nog erger dan al die naalden. Uiteindelijk heeft ze er een prachtig meisje voor teruggekregen!

Foto: Sher Institutes Facebook Bron: ABCnews.com

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Zomerse activiteiten

Waarom de zomer zoveel beter is nu kinderen ouder zijn

  • 5 dagen geleden
  • 6 minuten lezen