Waar ben je naar opzoek?

Ik wil een Nanny!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ik wil een Nanny!

Wat een heerlijk idee, een Nanny. Jij gaat ’s ochtends naar je werk en de Nanny zorgt dat alles doorgaat zoals normaal. De kinderen zijn in hun eigen omgeving en de Nanny onderneemt leuke activiteiten met ze. Maar zij helpt ook met licht huishoudelijk werk zoals boodschappen, wassen, koken en stofzuigen. En sta je een keer in de file of loopt een vergadering uit? Geen probleem, de Nanny is flexibel en blijft gewoon wat langer. En nog beter: je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag!

Love2BeMama sprak met Sandra, Nanny bij een gezin met drie kinderen van 2, 4 en 7 jaar

“Een tijdje terug was ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik werkte al 20 jaar in de kinderopvang en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een advertentie van Nanny Home trok mijn aandacht en ik dacht direct, dát is iets voor mij!
Als Nanny draag ik zorg voor het dagelijkse welzijn van de kinderen in een voor hen vertrouwde omgeving. Daarnaast verricht ik lichte huishoudelijk taken, zoals afwassen, koken en opruimen.”

Toen ik vorig jaar jarig was, stonden er cup cakes met een kaarsje op tafel toen ik ’s ochtends binnenkwam. Het hele gezin zong Lang Zal ze Leven Zo lief!

“Ouders kunnen met een gerust hart, en minder gestresst, naar het werk vertrekken. Ik blijf tot ‘s avonds een van de ouders mij weer aflost. Voor de kids is een Nanny ook ideaal. Als ze nog niet naar school gaan kunnen ze fijn in hun pyjama blijven en met hun eigen speelgoed spelen. Heerlijk in hun eigen, vertrouwde omgeving.
Ik heb geen spijt van mijn overstap naar Nanny Home. Ik heb het enorm naar mijn zin bij mijn gezin en het is fijn om ze te ondersteunen en te helpen. Nanny Home biedt verschillende cursussen aan die betrekking hebben op het vakgebied. Ik heb hierdoor een ruime keus om de 4 verplichte cursussen zelf te kunnen kiezen. Voor mij een enorme stimulans.”

Nanny Home Nederland is een geregistreerd Nanny bemiddelingsbureau dat kinderopvang aan huis biedt. Wij werven, selecteren en bemiddelen Nanny`s voor gezinnen. Gezien Nanny Home Nederland hard aan het groeien is zijn wij dit jaar uitgebreid met enthousiaste regiomanagers door heel Nederland zodat ouders en Nanny’s een vast aanspreekpunt hebben in de regio. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.

Omdat wij een geregistreerd bureau zijn en onze Nanny`s registreren in het Landelijk Register Kinderopvang hebben de ouders recht op kinderopvang toeslag. De Nanny`s die wij bemiddelen zijn opgeleid om te werken met kinderen en hebben allemaal een EHBO Certificaat. Nadat de Nanny gestart is bij een gezin begeleiden wij haar middels trainingen en evaluatiegesprekken. Ook hebben wij evaluatiegesprekken met de ouders.

Meer info? Kijk op de website of stuur een mail aan [email protected].

Bron beeld: Stockfresh

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Wendy zei

    Wij genieten al 3 jaar van deze “luxe” en kunnen het alle ouders echt aanbevelen. Nooit stress en een warme, liefdevolle en veilige opvang in hun eigen huis. Honden gaan met haar wandelen, zwemles, dansles worden veel plezier gedaagd (zelfs geïnitieerd door onze nanny) en de beste vriendjes van de kinderen komen via de nanny (ander gelijk gezin met nanny). Ze viert alle feestjes met ons (ook haar verjaardag) en we delen alle mooie en verdrietige momenten. Ze is onderdeel van ons gezin. Voor altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen