Waar ben je naar opzoek?

Ik vertrek: naar de zon!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ik vertrek: naar de zon!

Het is je vast niet ontgaan; het schrijnende verhaal van Helene die met haar man en kids naar Curaçao vertrok om daar een nieuw leven op te bouwen. Sneu als je leven dan een andere draai krijgt. Als ik zo’n stap zou nemen zou ik toch wat meer de voors- en tegens naast elkaar afwegen. Het lijkt heel mooi om een nieuw bestaan op te bouwen maar in een andere omgeving kan dat wel eens anders lopen… Toch is Curaçao een prachtig land om heerlijk op vakantie te gaan. Ik ben verliefd op Curaçao en eigenlijk op het hele Caribische gebied. Over een kleine drie weken vertrekken we weer die kant op… 

Het zonovergoten Curaçao

Curaçao wordt steeds populairder bij Europese inwoners. Dat vind ik wel begrijpelijk! Vorig jaar genoten we voor de tweede keer met de kinderen van een heerlijke vakantie op het eiland. Het is ook een kindvriendelijk eiland met een heerlijke temperatuur. De vliegreis is lang maar met mijn 15 tips voor vliegen met kideren is het prima te doen! Op het eiland is er voor iedereen wat te doen. Je voelt je gewoon thuis op Curaçao, zeker omdat ze er ook Nederlands praten en er een Albert Heijn is met veel Nederlandse producten.

Curaçao met kids

Zoek de zon!

Ik zou het je zeker aanbevelen om met kinderen naar Curaçao te gaan. Er zijn vele accomodaties waar je kunt verblijven: van hotels tot huizen die je kunt huren. Er is genoeg te vinden en voor elke portemonnee. Houd de vliegtickets en aanbiedingen goed in de gaten. Ik kreeg laatst van iemand de tip om via Düsseldorf te vliegen, dat schijnt een hoop geld te schelen.

Curaçao

Laat je informeren

Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) behartigt ruim dertig jaar de Europese belangen op het gebied van toerisme voor de zonnige vakantiebestemming Curaçao. Voor zowel consumenten als zakelijke relaties is CTBE verantwoordelijk voor de marketing van dit veelzijdige eiland in het Caribisch gebied. Curaçao, het grootste eiland van de ABC-eilanden, heeft elke type reiziger verrassend veel te bieden.

Naast de constante tropische temperatuur biedt het eiland een variëteit aan accommodatiemogelijkheden en bezienswaardigheden: witte stranden, historische landhuizen, fantastische watersportactiviteiten en een adembenemende onderwaterwereld. Door de verscheidenheid aan locaties en faciliteiten is Curaçao ook uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Met dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam en wekelijks vanuit Düsseldorf is Curaçao goed bereikbaar. Curaçao is vorig jaar wederom door Zoover uitgeroepen tot “Populairste vliegvakantieland buiten de EU”. Meer informatie over CTBE en vakantiebestemming Curaçao is te vinden op de vernieuwde website.

Zou jij een verre vliegreis maken met kinderen om van de zon te genieten?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Whitney zei

    Ik kan niet wachten tot de dag dat wij als gezin naar Aruba gaan. Eindelijk weer mijn eiland bezoeken, tenminste mijn moeder haar eiland haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen