Waar ben je naar opzoek?

Ik ben jarig!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ik ben jarig!

Vandaag is het mijn verjaardag. Drieëndertig jaar geleden ben ik geboren, op de dag dat mijn ouders twee jaar getrouwd waren. Het is vandaag hun 35ste trouwdag. Het boeit mij echt totaal niet hoe oud ik ben en dat ik ouder word interesseert mij ook niks. Ik moest een paar weken geleden echt nadenken of ik nou 32, 33 of 34 jaar werd. Zoveel ben ik er dus NIET mee bezig 🙃 

Al jaren vier ik mijn verjaardag niet echt. Niet omdat ik het niet wil maar omdat zoon L. op 6 juli jarig is, manlief op 7 juli en ik op 13 juli. Na de verjaardag van zoonlief hebben we het vaak wel gehad met de feestjes en visites. 

Twee weken geleden hebben we ook al een groot tuinfeest gegeven ⛱. Daarom hebben we een paar weken geleden besloten om samen (zonder kinderen) lekker een weekendje weg te gaan. Mijn man was de afgelopen dagen in China, we hebben enorm drukke weken (gehad) dus we hebben er enorm naar uitgekeken om dit weekend weg te gaan.

De kinderen verheugen zich erop om twee dagen en nachten naar opa en oma te gaan. Ze vinden het daar altijd zo fijn en vinden het totaal niet erg dat wij weggaan. Het is zo fijn weggaan als je ze op zo’n manier achter kan laten.

Vanmorgen hebben ze mij wel verrast met een lekker ontbijtje en een paar kleine cadeautjes! Jarig zijn is gewoon een feestje 😘 en ik vind dat je elke verjaardag moet vieren. Hoe ouder je wordt hoe meer ‘gevallen’ je hoort van mensen die op jonge leeftijd ziek worden of zelfs sterven. Dat grijpt mij aan!

Ik hoor vaak mensen zeggen: “Als ik met pensioen ben ga ik dit of dat doen!” 
En als ze dan eenmaal met pensioen zijn worden ze ernstig ziek of overlijden ze. Daarom vind ik dat je NU moet leven. Als je het kan doen moet je nu de dingen doen die je wil doen. Genieten van elke dag, genieten van het moment en genieten van het leven. Niet alles naar ‘later’ opschuiven want later kan er misschien wel helemaal niet komen.

Een week voordat ik 23 jaar werd ben ik moeder geworden. Op dat moment was het soms echt overleven en heel veel dingen gingen langs mij heen. Maar nu ik ouder ben ben ik zo blij dat ik een jonge moeder ben. Ik ben nu 33 maar de kinderen zijn al zo zelfstandig dat ik weer mijn eigen dingen kan gaan doen. En ik voel mij nog hartstikke jong! Het ouder worden brengt mij momenteel alleen maar veel goeds. Ik krijg misschien een rimpeltje hier en daar maar ik voel mij beter dan ooit. De laatste maanden ben ik veel afgevallen en ik voel mij fit. Ik merk dat, nu ik ouder word, ik dingen beter kan relativeren en ik sterker in mijn schoenen kom te staan. Men zegt dat wijsheid met de jaren komt en dat ervaar ik ook echt zo. Ik voel mij sterk, vrouwelijk en ik krijg steeds meer zelfvertrouwen.

We maken er een heel fijn weekend van. Ik denk dat we niet meer gaan doen dan eten en uitslapen 😆 . En daarna nog een weekje bikkelen voor de zomervakantie begint.

Ik ga nu de tas van de kinderen inpakken en onze koffer! Ik wens jullie allemaal een heel fijn en zonnig weekend! ☀

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen