Waar ben je naar opzoek?

Iedereen stoepkrijten #stoepkrijtselfie + toffe winactie!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Iedereen stoepkrijten #stoepkrijtselfie + toffe winactie!

Wanneer heb jij voor het laatst een stuk stoepkrijt in je handen gehad en heb je je creativiteit de vrije loop laten gaan op de straatstenen? Wanneer tekende je voor het laatst een oldskool hinkelblok? Vroeger was ik uren zoet met stoepkrijten! Ik gok dat het voor de meeste van ons zeker twintig tot vijfentwintig jaar geleden is. Ik heb nu zelf kinderen die willen stoepkrijten en hinkelblokken willen maken. Het mooie weer komt er weer aan dus ze zijn veel buiten aan het spelen. Het is dus tijd om het stoepkrijt uit de schuur te halen en mijn kinderen de liefde voor het stoepkrijten bij te brengen. En natuurlijk deed mama ook een beetje mee op niveau. Ik stortte mij op streetart: ‘de stoepkrijtselfies’.

Iedereen stoepkrijten!

Stoepkrijten is een leuke activiteit op mooie dagen en ik laat je zien dat het voor mama (en papa) ook heel erg leuk is om te doen. Zeker als je fijn stoepkrijt hebt waar je goed mee uit de voeten (lees: handen) kunt. In deze blog blaas ik het stoepkrijten weer nieuw leven in. En ik roep je hierbij op om de creativiteit over te brengen op je kinderen maar ook op mede papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes en buurkinderen.

!!! Onderaan deze blog staat een hele toffe winactie die je niet wil missen!
Doen jij en je kinderen mee aan de stoepkrijtselfies? #stoepkrijtselfie

Een goede basis is het halve werk

Wij zijn thuis fan van de producten van Crayola dus ook het stoepkrijt mocht niet ontbreken. Crayola is een creatief merk met een zeer divers aanbod aan kleurartikelen en creatief speelgoed. Heerlijk voor kinderen om mee te werken. Dit Amerikaanse merk is al meer dan 100 jaar een inspiratie voor de creativiteit van kinderen.

Omdat de goede basis het halve werk is heb ik voor de kinderen een fijne stoepkrijtset van Crayola aangeschaft met wel 48 stuks. In deze set zitten alle kleuren van de regenboog. Niks is zo frustrerend als materiaal wat niet prettig is of snel kapot gaat. Dan houden ze het stoepkrijten snel voor gezien.

Goede pengreep

Wat een mooie kleuren hé? Extreem helder en de kleuren zijn intens. Daar staat het stoepkrijt van Crayola ook bekend om. Zo fijn om naar te kijken en bijna zonde om mee aan de slag te gaan. Maar we doen het toch want het is ook zonde om niet te gebruiken. De speciale hoekige vorm van het stoepkrijt voorkomt dat het stoepkrijt wegrolt en hierdoor heb je ook een goede grip en pengreep.

Makkelijk schoonmaken

Mijn moeder mopperde vroeger wel eens als ik vies van het stoepkrijt binnen kwam. Daar hoef je je met het stoepkrijt van Crayola niet meer druk over te maken. Het stoepkrijt is makkelijk afwasbaar van kleding en gemakkelijk weg te vegen met water. Een wasje en de vlekken zijn uit de kleding en een regenbuitje en je straatje is weer schoon! Daar houden wij moeders van.

Stoepkrijten

Stoepkrijtselfie

Hoe doe je mee aan de winactie en de #stoepkrijtselfie?

 1. Koop stoepkrijt! Het stoepkrijt van Crayola is echt een aanrader. Je doet je kinderen én jezelf er veel plezier mee.
 2. Doe inspiratie op voor de #stoepkrijtselfie. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld mijn blog 😄.
 3. Maak een #stoepkrijtselfie van stoepkrijt en maak vervolgens een foto.
  Deel je foto op Instagram, Twitter of Facebook en gebruik daarbij de hashtag #stoepkrijtselfie.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie samen met je kinderen maken.
Vergeet je Love2BeMama én Crayola niet te taggen zodat ik jullie mooie creaties kan zien?

Wat kun je winnen?

De leukste #stoepkrijtselfie wint één groot prijzenpakket t.w.v. 65 euro. Het pakket bestaat uit: een Marker Airbrush, Marker Airbrush Refill, 50 viltstiften met een superpunt en 40 draaikleurpotloden. Een heel fijn pakket dus om creatief mee aan de slag te gaan.

Deze winactie loopt af op 14 juni 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

StoepkrijtselfieDit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 4 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 4 maanden geleden
 • 12 minuten lezen