Waar ben je naar opzoek?

Voor ieder kind Pakjesavond!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Voor ieder kind Pakjesavond!

Sinterklaas is voor kinderen de leukste tijd van het jaar. Mijn kinderen zijn er vol van! Ze kijken vol spanning het dagelijkse Sinterklaasjournaal en vragen elke dag of ze hun schoen mogen zetten. Vol spanning wachten ze af tot Pakjesavond. Maar helaas is het niet voor ieder kind een feest. 

Schrijnend!

Helaas beleven ruim 421.000 kinderen (sta je er even bij stil hoeveel dat is?) in Nederland jaarlijks een hele andere Sinterklaas. 1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin of instelling waar geen geld is voor Pakjesavond of een cadeautje in de schoen. Schrijnende aantallen zijn dit en bijna niet voor te stellen. Maar toch is het zo! Het is een triest idee dat deze kinderen naar vriendjes en vriendinnetjes moeten luisteren die wel cadeautjes hebben gekregen en zij aan de zijlijn mee moeten kijken.

Ik vind dat dat niet moet kunnen. 

opgroein-in-armoede

Ik vraag ook om jouw hulp…

Daarom steun ik Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp. En ik hoop jij ook! Pakjesavond moet namelijk voor ieder kind de leukste tijd van het jaar zijn. Met Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp én mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij, kunnen wij allemaal deze kinderen alsnog een magische pakjesavond bezorgen.

Het doel van deze actie is om 60.000 kinderen, die het financieel thuis niet rond kunnen breien om Pakjesavond te vieren, toch een Pakjesavond te geven.

Doneer jij ook?
Steun Actie Pepernoot en deel de magie van Pakjesavond.
Ga naar www.actiepepernoot.nl.
Alvast bedankt namens al deze kinderen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen