Waar ben je naar opzoek?

Voor ieder kind Pakjesavond!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Voor ieder kind Pakjesavond!

Sinterklaas is voor kinderen de leukste tijd van het jaar. Mijn kinderen zijn er vol van! Ze kijken vol spanning het dagelijkse Sinterklaasjournaal en vragen elke dag of ze hun schoen mogen zetten. Vol spanning wachten ze af tot Pakjesavond. Maar helaas is het niet voor ieder kind een feest. 

Schrijnend!

Helaas beleven ruim 421.000 kinderen (sta je er even bij stil hoeveel dat is?) in Nederland jaarlijks een hele andere Sinterklaas. 1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin of instelling waar geen geld is voor Pakjesavond of een cadeautje in de schoen. Schrijnende aantallen zijn dit en bijna niet voor te stellen. Maar toch is het zo! Het is een triest idee dat deze kinderen naar vriendjes en vriendinnetjes moeten luisteren die wel cadeautjes hebben gekregen en zij aan de zijlijn mee moeten kijken.

Ik vind dat dat niet moet kunnen. 

opgroein-in-armoede

Ik vraag ook om jouw hulp…

Daarom steun ik Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp. En ik hoop jij ook! Pakjesavond moet namelijk voor ieder kind de leukste tijd van het jaar zijn. Met Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp én mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij, kunnen wij allemaal deze kinderen alsnog een magische pakjesavond bezorgen.

Het doel van deze actie is om 60.000 kinderen, die het financieel thuis niet rond kunnen breien om Pakjesavond te vieren, toch een Pakjesavond te geven.

Doneer jij ook?
Steun Actie Pepernoot en deel de magie van Pakjesavond.
Ga naar www.actiepepernoot.nl.
Alvast bedankt namens al deze kinderen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen