Waar ben je naar opzoek?

Hoogzwangere Anouk loopt op het eind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hoogzwangere Anouk loopt op het eind

Hoogzwangere Anouk loopt op het eind van haar zwangerschap. Je kunt er echt niet omheen dat ze zwanger is. Ze heeft een prachtige buik al denkt ze daar zelf anders over. Nog even Anouk, de laatste loodjes! Succes met de bevalling als het zover is. 

I’m fat and pregnant, and I can’t stop eating junk food. And omg where dit my ass go?!

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen